3 - za wyraz twarzy
oraz 5 i 6 - widac, ze zyje![]()
Szukaj
3 - za wyraz twarzy
oraz 5 i 6 - widac, ze zyje![]()
Ależ zapewniam, że żadnym przypadku przejawem nadmiaru nie będzie, to piękne i w dodatku płochliwe ptaki, które mimo tak licznego występowania goszczą na Forum rzadko. To część naszej przyrody, naszego domu, który jest wart najwyższego szacunku. Choć zgodzę się również z Maciejem; czasami jak zaleci od takiej kolonii to nawet muchy uciekają.
Fajne foty.
LED ZEPPELIN
Aż mi szczena opadła, nasze gołębie ładują równo ale smrodu ni ma. Jedyne ptaki jakie kojarzyłem ze smrodem to mewy to jednak nie mewy smród produkują tylko wysypiska na których żerują. Na Tyniec kormorany przylatują jak mają spuszczać staw żeby wybrać ryby ale chyba nie jest ich aż tak dużo bo nic o smrodzie ani o spalonej ziemi nie słyszałem, dopytam jak u nas się zachowują. W każdym razie na tym zdjęciu "taktyka spalonej ziemi" wygląda to strasznie aż się chce myśliwym a nie fotografem zostać.
Pozdrawiam Zbyszek
D90, D700 + MB-D10 / Sigma 10-20, 24-70 HSM, 150-500. SB-900
Sony HDR SR 11
Wybieram 5 i 6 , ale trochę szersze![]()
Pozdrawiam Jacek P.
Całkiem nieźle to wyszłoDomyślam się, że to z Sigmy. Napisz, jakie ogniskowe?
Nie z tej sigmy o której myślisz FHRwyszedł na brzeg bardzo blisko mnie i nie wiem kto był bardziej zaskoczony ja czy on. Może nasyp za którym leżałem trochę mnie zasłaniał a może ludzie dla niego to nic nowego i groźnego?? W każdym bądź razie wyglądało jakby nie zwracał na mnie uwagi, chwilę się wysuszył i dał mi okazję do paru fotek. Podpiętą miałem S 50-150 z TC 1,4 i powyżej są efekty tego właśnie zestawu. Chyba znalazłem się we właściwym miejscu i czasie
![]()
( Jednak dobrze mieć zawsze aparat przy sobie bo nigdy nic nie wiadomo)
pozdro m@chen
Skontaktuj się z nami