Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Natalia (set2)

Domyślnie

wilk325: Wiem, że nie komentujesz dlatego tym bardziej się cieszę, że pozostawiłeś ślad obecności.
    Zen: Jeszcze trochę za mały chyba jestem, żeby uczyć innych... ale przy jakimś spotkaniu można pogadać.
    kichu1979: Przewijanie tylu pionowych kadrów też męczy.
    FunBoy: Dzięki, staram się iść do przodu.
    McSimus: Wieczorem jak się uczyliście PSuć. Nie lubię fotografować w tłumie, więc wykorzystałem okazję, że nikogo nie ma, a modelka się nudzi i z Kondziem trochę ją pomęczyliśmy.
    missbizarre: Zgadzam się, Natalia super pozuje... a pomyśleć, że dopiero zaczyna. 9ka akurat powstała bonusowo jak czyściła strój po przytuleniu do drzewa.
    w4syl: Dzięki.

kobieta Awatar abre
    Miasto
    Chatka Fanaberka pod Otwockiem

Domyślnie

Polska Helena Bonham Carter. Wspaniała modelka! Mnie też najbardziej podoba się 8.
    Pola Gałczyńska

moje www

Domyślnie

Ooo właśnie Helena Bonham Carter (dzięki), bo jak powiedziałem tytuł filmu "Sweeney Todd..." to nikt nie kojarzył.

Rozmowny Awatar McSimus
    Miasto
    Międzyrzec Podlaski / Wejherowo

Domyślnie

Chlewka, myślałem, że już jej nie ma. Kondziu mówił, że pojechały a to tylko Sandra ubyła. No nic, postaram się jak najszybciej wrzucić stodołę, ta na szczęście była juz na następnej karcie ale wsiorbało mi karetę i dziewczyny z Hondą Hesji
    Kliknij, nic nie stracisz www.pajacyk.pl

Domyślnie

Bo Sandra i Paula pojechały. Krysia, Karolina i Asia zostały zabrane nad wodę. Ja, a potem Krzychu się przytaszczył, robiłem zdjęcia Natalii. Z resztą, nie trudno było tego nie zauważyć, bo prawie wszyscy mi się potykali o Natalię w drodze na warsztaty.
    Zapraszam do skorzystania z usług fotografii i wideofilmowania ślubnego w Bydgoszczy.

zawodowyfotograf.pl

Domyślnie

kondeusz: aż dziwne, że kolejne osoby się nie dołączały, ogólnie to dzięki za przytrzymywanie blendy.
    McSimus: no widzisz, mnie z kolei ominęła kareta i samochód - tyle się działo, że nie można było być wszędzie.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów