Szukaj
W sumie... Chyba będzie...
He he he, jak zwykle zauważyłem po fakcie, przy obróbce
Jeszcze raz dziękuję
No i bonus...
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
Teraz w pełnej okazałości widać oczy. Mniam
Ze zdjęcia na zdjęcie było coraz lepiej - aż sie boje spytać, czy będzie jakiś bonus![]()
A bonus właśnie mi się mniej podoba.
Więc może jednak się nie rozpiję....![]()
A bo z bonusem to pewnie tak było, że przeczytał nasze komentarze i specjalnie nie zrobił jeszcze lepszego![]()
![]()
a bo jeszcze byście się chłopaki rozkochali w dziewczynie i co...
a w sumie to zebrało mi się na jeszcze jeden bonus...
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
No to już można po takiej ilości zdjęć i różnego oświetlenia stwierdzić co się nam podoba, w przypadku zdjęć tej modelki. Łagodny wizernek, dość miękkie światło i romantyzm. Na bonusach mamy ostrzejsze światło i modelka wyszła doroślej, bardziej dojrzale, kobieco. Tym samym przypadają nam mniej do gustuAle bonus drugi też przyjemny, no i znów muszę wspomnieć o jednej rzeczy, która mnie osobiście się nie podoba, przede wszystkim na zdjęciach, ale i na ulicy. Znów stanik niestety. No cóż począć, jest to obszar, na który facet chcąć nie chcąc, zwróci uwagę, a tam jakieś sztywne linie, niedopasowanie kształtów... Jakoś tego nie lubię. Niestety, ale ubiór jest ważny i choć dość może drażliwy temat (no bo jak delikatnie wspomnieć modelce, że ma do kitu biustonosz i prosimy o zmianę?), to jednak warto czasem chyba zwrócić na to uwagę. Niestety nie zawsze można coś poradzić, ale można spróbować unikać wyprostowanych pozycji w tym przypadku, albo jakś zasłonę z ręki zorbić jak na dwójce itp.
Skontaktuj się z nami