Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Pomysł

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michał Jędrak Zobacz posta
    To Wy niezłą macie pracę, skoro potraficie sobie zapełnić taką kartę 16GB NEFami..
    No np. ślub i bez problemu taką jedną 16GB zapełniasz i mało jeszcze. Ale to faktycznie ryzyko mieć aż tak duże karty. Ja mam jedną extreme III 8Gb, jednego Lexara Professional 8 Gb, 2 sandiski ultraII po 4Gb jednego sandiska ultra II 1Gb i 1 Kingston elitepro 1 GB, 1 kingston niebieski 1 GB którego bardzo boję się używać bo error mi już kiedys na nim wyskoczył ale na szczęście pusta był jeszcze. Zdarzają się śluby na które ta cała bateria kart to mało. Oczywiście robię tylko nefy. Aby się jeszcze zabezpieczyć to i tak na każdy ślub laptopa zabieram i jak tylko mogę zgrywam fotki z kart.
    A
    FX...

Domyślnie

O w mordę, ja nigdy w życiu tyle nie trzaskałem przez wzgląd na to, że potem ja, a nie kto inny, muszę wybierać zdjęcia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michał Jędrak Zobacz posta
    To Wy niezłą macie pracę, skoro potraficie sobie zapełnić taką kartę 16GB NEFami.
    To nie praca, ale przyjemność Na pokazach lotniczych to zapełniam minimum 4 kart 16gb.

Domyślnie

Mam starego kingstona, pomaranczowy 1GB za ktorego 4-lata temu zaplacilem £60! i sandiska 4GB (£11) ktorego nigdy nie udalo mi sie zapenic, ale nigdy nie robie zdjec seria no i dziadek D70s zajmuje 5meg na nefie. Pzdr

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów