Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: [rolki] roll

Domyślnie [rolki] roll

Fakie to roll to 180 out lub cos w tym stylu, robi Koval

K&K mile widziane

Domyślnie

Fotka fajna, ale mógł pokazać coś lepszego. BTW - czy to nie jest na P.Skargi?

Domyślnie

co do tricku - zgodze sie, szalu nie ma, jest za to stylowka

kurcze, nie wiem co to za ulica, moze Skargi, w centrum Katowic w kazdym razie

Domyślnie

jednego bym wyciął co się przygotowuje do triku bo za duzo ich jest mam wzgledem reszty, ale podoba mi sie obróbka i wykonanie tak czy siak )
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

dobre, dobre..ile klatek na sekunde bylo??

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez najt Zobacz posta
    jednego bym wyciął co się przygotowuje do triku bo za duzo ich jest mam wzgledem reszty, ale podoba mi sie obróbka i wykonanie tak czy siak )
    Zgadzam się z tym

Domyślnie

Według mnie tu są jakieś 3fps. Kuba, śledzę Twoje zdjęcia już gigantycznie długo. Pozwolę sobie powiedzieć jedynie że stać Cię na coś więcej. Tu oceniamy bardziej zdjęcie a nie stylówkę triku, bo za stylówkę to Koval dostaje 5 z plusem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzybecki Zobacz posta
    Według mnie tu są jakieś 3fps. Kuba, śledzę Twoje zdjęcia już gigantycznie długo. Pozwolę sobie powiedzieć jedynie że stać Cię na coś więcej. Tu oceniamy bardziej zdjęcie a nie stylówkę triku, bo za stylówkę to Koval dostaje 5 z plusem

zdziwiłes mnie tym co napisałes - foto to wylądowało tu (i w ogole zostalo z tegoz powodu opublikowane ...) w zasadzie tylko i wylacznie przez swa "wartosc fotograficzna" ...

czego wiec mu brakuje ?

Domyślnie

Nie mówię że czegoś mu brakuje, ale że stać Cię na coś więcej Bo znam Twoje prace i obserwuje je już spory kawałek czasu...

Uprawnienia umieszczania postów