Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Asia

Domyślnie Asia

Przedstawiam Asię.

Miłego wieczoru wszystkim!

Domyślnie

Śliczna modelka, fajny kadr i obróbka. Podobają mi się kolory. Tylko dwie rzeczy - troszkę świeci sie skóra na nosku i pod oczami i po jakiego grzyba ten zegarek?
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Witek "Wisz" Zobacz posta
    Śliczna modelka, fajny kadr i obróbka. Podobają mi się kolory. Tylko dwie rzeczy - troszkę świeci sie skóra na nosku i pod oczami i po jakiego grzyba ten zegarek?
    No wiem, wiem. Ale zegarek w sumie zauważyłem jak już było za póżno, więc został.

Domyślnie Bonus ;)

Bonus

EDIT: Bonus 2:

Domyślnie

Trochę nie podoba mi się mina modelki i cięcia.
    I wydaje mi się wszystko trochę przerysowane, np. na 1 zrobiłeś z niej kulturystkę.
    D700, D300 + MB-D10, N 14-24/2.8, N 35/2, N 50/1.4g, N 70-200/2.8 vrI N SB-900, S EF-500 DG SUPER, Mf 055xprob + 804rc2, Lowepro SR D550 AW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stef Zobacz posta
    Trochę nie podoba mi się mina modelki i cięcia.
    I wydaje mi się wszystko trochę przerysowane, np. na 1 zrobiłeś z niej kulturystkę.
    Skąd wiesz, że nie jest . Przerysowanie.. hmmm.. jak tak wygląda według Ciebie to luz, ale szczerze powiedziawszy nie słyszałem o przerysowaniach 105-tką.
    W każdym razie dzięki za odwiedziny Stef i pozdrawiam.

Domyślnie

Oglądam sporo portrecików bo je lubię, sam jeszcze nie potrafię ale tutaj muszę powiedzieć że super, podoba mi się. Modelka bardzo ładna,następny set spróbuj wypracować weselszy i myślę że największy urok tkwi w oczach dziewczyny.
    NIKON D90 + 18-105 VR

www.eagles.pl

Domyślnie

Bonusy bardzo fajne. Podoba mi się szczególnie kolorystyka, tonacja. Dodaje nieco subtelności. Zdjęcia są bardzo spokojne poprzez to. Podoba mi się. Bonusy szczególnie
    Katarzyna

Domyślnie

Jedynka najlepsza, trochę zbyt mocno ramię wyszło rzeczywiście. Lekko przekecona twarz modelki lepiej się prezentuje niż en face. B2 trochę zbyt sztuczny, ale świetlnie i kompozycyjnie nieźle. Ogólnie trochę za mocne światło moim zdaniem.

Uprawnienia umieszczania postów