Przedstawiam Asię.
Miłego wieczoru wszystkim!
Szukaj
Przedstawiam Asię.
Miłego wieczoru wszystkim!
Śliczna modelka, fajny kadr i obróbka. Podobają mi się kolory. Tylko dwie rzeczy - troszkę świeci sie skóra na nosku i pod oczami i po jakiego grzyba ten zegarek?![]()
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
Trochę nie podoba mi się mina modelki i cięcia.
I wydaje mi się wszystko trochę przerysowane, np. na 1 zrobiłeś z niej kulturystkę.
D700, D300 + MB-D10, N 14-24/2.8, N 35/2, N 50/1.4g, N 70-200/2.8 vrI N SB-900, S EF-500 DG SUPER, Mf 055xprob + 804rc2, Lowepro SR D550 AW
Oglądam sporo portrecików bo je lubię, sam jeszcze nie potrafię ale tutaj muszę powiedzieć że super, podoba mi się. Modelka bardzo ładna,następny set spróbuj wypracować weselszy i myślę że największy urok tkwi w oczach dziewczyny.
Bonusy bardzo fajne. Podoba mi się szczególnie kolorystyka, tonacja. Dodaje nieco subtelności. Zdjęcia są bardzo spokojne poprzez to. Podoba mi się. Bonusy szczególnie![]()
Katarzyna
Jedynka najlepsza, trochę zbyt mocno ramię wyszło rzeczywiście. Lekko przekecona twarz modelki lepiej się prezentuje niż en face. B2 trochę zbyt sztuczny, ale świetlnie i kompozycyjnie nieźle. Ogólnie trochę za mocne światło moim zdaniem.
Skontaktuj się z nami