Witam
Na razie takie jedno z sesji z Agnieszką
Jak zwykle - oceny o komentarze mile widziane
1.
Szukaj
Witam
Na razie takie jedno z sesji z Agnieszką
Jak zwykle - oceny o komentarze mile widziane
1.
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
Dokładam drugie, tym razem bw
2.
NEX 5N i M42
no dobra wiec ja bede ten zly, podobaja mi sie twoje prace ale rzecz w tym ze od ludzi takich jak ty wymaga sie wiecej niz poprawne i ladne zdjecia, za kazdym razem zastanawiam sie czy czyms mnie zaskoczysz -obrobka, jakis nietypowy kadr, czy cos zupelnie nowego, masz przecież do tego predyspozycje, to ze robisz ladne zdjecia to juz wiemy, pozdrawiam
Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...
Drugie zdecydowanie przyćmiewa pierwsze. Lepszy klimat po prostu. Lepszy kadr.
Bardzo mi się podoba.
Natomiast wracając wzrokiem do 1ki... I tak jest bardzo fajna.
Mam tylko jedno zastrzeżenie, jeśli można- otóż uwagę natychmiast skupił bokeh na pierwszym- jest taki poszarpany.
gdy pisalem powyzszy post 2 zdjecia jeszcze niebylo, a te juz bardziej mi sie podoba
Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...
Nie jesteś ten zły, takie opinie są dla mnie cenne. Czasem zdjęcie bardzo mi się podoba, ale chcę wiedzieć, czy inni też je tak odbierają. Czasem coś mi w zdjęciu nie do końca gra i wtedy liczę na nieocenionych forumowiczów - oni na pewno znajdą, co jest nie tak![]()
I bardzo mi miło, że masz takie zdanie na temat moich prac - ja też coraz bardziej krytycznie patrzę na moje zdjęcia i im dłużej tym się zajmuję, tym więcej mam wątpliwości.
Dziękuję.
Co do jedynki - cholera, myślałem, że nikt nie zauważy, że robiłem innym szkłem...![]()
NEX 5N i M42
Portret, nie portret, ale na 1 przeszkadzają mi majtki![]()
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
3. Jachtowo
NEX 5N i M42
Skontaktuj się z nami