Close

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 80

Wątek: Ryanair

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jackrabbit Zobacz posta
    z tego co wiem to w tanich liniach tylko jeden

jakim cudem zabierasz sie ze swoim dobytkiem samolotem? ja jak wracalem na stale to jechalem duzym autem i jeszcze przyczepe musialem kupic zeby sie pomiescic
    Takie życie niestety.
    Na początek muszę zabrać to na czym mi najbardziej zależy, resztę mi brat (chyba, nie gadałem jeszcze z nim ) przywiezie samochodem, ale to dopiero w kwietniu...
    Nie wyobrażam sobie żebym nie zabrał w/w rzeczy
    Pomocy!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martinez Zobacz posta
    Nie wyobrażam sobie żebym nie zabrał w/w rzeczy
    Przecież statyw wrzucasz do bagażu rejestrowego. Istnieje duża szansa, że Cię po prostu nie wpuszczą na pokład ze statywem, zwłaszcza z takim klamotem jak 055.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zdyboo Zobacz posta
    Przecież statyw wrzucasz do bagażu rejestrowego. Istnieje duża szansa, że Cię po prostu nie wpuszczą na pokład ze statywem, zwłaszcza z takim klamotem jak 055.
    grrrrrrrrrr!

A co z laptopem, leciał ktoś z was ostatnimi czasy z plecakiem foto i laptopem w oddzielnej torbie? jest jakaś szansa że to przejdzie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martinez Zobacz posta
    grrrrrrrrrr!

A co z laptopem, leciał ktoś z was ostatnimi czasy z plecakiem foto i laptopem w oddzielnej torbie? jest jakaś szansa że to przejdzie?
    obstawiam ze jakies 20% szans masz

Domyślnie

W jedną torbę wkładasz zarówno laptop jak i aparat. Zawsze tak robię i żadnych problemów.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Carax Zobacz posta
    W jedną torbę wkładasz zarówno laptop jak i aparat. Zawsze tak robię i żadnych problemów.
    Znaczy w plecak foto pakujesz wszystko, zarówno laptop jak i sprzęt foto, tak?

Domyślnie

sprawa sie wyjasnila...sprawdzono tylko statyw, który byl w futerale i pozwolono wziasc do samolotu...

Domyślnie

orientuje się ktoś czy podczas rezerwacji i płacenia musze podawac nr paszportu. Mam nowy i nie zdązyłem jeszcze odebrać z urzedu - a dymac specjalnie po sam numer 100km srednio mi się chce teraz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    orientuje się ktoś czy podczas rezerwacji i płacenia musze podawac nr paszportu. Mam nowy i nie zdązyłem jeszcze odebrać z urzedu - a dymac specjalnie po sam numer 100km srednio mi się chce teraz
    Nie trzeba, kupilem bilety chociaz koles tez jeszcze swojego nie odebral

Domyślnie

gites - w takim razie dziś zamawiam a paszpoer wezmę przy okazji

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów