Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: _colorful

Domyślnie _colorful

Witam znowu

Modelkę już znacie, modela nie...życzę jak zwykle miłęgo oglądania i liczę na cenne uwagi.

1.

2.

3.

4.

5.
    www.monikowska.pl
    blog.monikowska.pl
    Kanon fotografii to Nikon

Domyślnie

1 - parę dałbym trochę w szerszy kadr (nie ucinając dolnej stopy ;p). 3 jest najgorsza, nie mogę na to patrzeć ;ppp Ogólnie brakuje mi emocji na twarzach. Model na każdym ujęciu ma ten sam wyraz twarzy.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Zgadzam się z brakiem emocji. Twarze są raczej bezwyrazowe, szczególnie gościu. Poza tym, zwłaszcza na trójce, ma skórkę wygładzoną jak noworodek. Poza tym nie jestem wielkim zwolennikiem zdjęć z góry. Ale to mój gust.
    Brak zaangażowania emocjonalnego i brak emocjonalnej więzi z widzem to główne wady tych zdjęć. Bo gdyby dać emocje, nie mówiąc o potraktowaniu skóry faceta jak skóry faceta a nie gładkiej 5-cioletniej dziewczynki, to technicznie zdjęcia byłyby ok.

Domyślnie

tak to jest jak się dzień w dzień cyka fotki do dowodu i paszportu

Facet był spięty maksymalnie, sytuacja wydawała się dla niego maksymalnie nienaturalna, cięzko było wydobyć z niego emocje
    www.monikowska.pl
    blog.monikowska.pl

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez monikowska Zobacz posta
    tak to jest jak się dzień w dzień cyka fotki do dowodu i paszportu
    Na serio robisz fotki do paszportu? Czy na awatarze to Twoje służbowe umundurowanie? Gdzie masz dokładnie swój punkt?

Domyślnie

jeśli w takim umundurowaniu to.... kurczę - przypomniałem sobie ze potrzebuję miliona fotek do paszportu...
    zwłaszcza ze w sobotę będe w Krakowie....

Domyślnie

wiza chińska, paszport, legitymacja ubezpieczeniowa wszystko co chcesz Natłukę się ludzikom dzień w dzień żeby byli poważni i statyczni to potem mam sesje jakie mam

punkt w Krakowie na Ruczaju zapraszam , na codzień występuję jednak w aseksualnej koszulce Kodaka :P
    www.monikowska.pl
    blog.monikowska.pl

Domyślnie

wiza chińska, paszport, legitymacja ubezpieczeniowa wszystko co chcesz Natłukę się ludzikom dzień w dzień żeby byli poważni i statyczni to potem mam sesje jakie mam

punkt w Krakowie na Ruczaju zapraszam , na codzień występuję jednak w aseksualnej koszulce Kodaka :P
    Od której czynne?
    Wini
    Zakupy świąteczne dla 25 członków rodziny robię 24 Grudnia,na stacji benzynowej

Domyślnie

Facet był spięty maksymalnie, sytuacja wydawała się dla niego maksymalnie nienaturalna, cięzko było wydobyć z niego emocje
    A Ty faceta brutalnie jeszcze blurem potraktowalas Zamiast zrobic faceta, zrobilas lale
    Najbardziej podoba mi sie 4, gdyby te buciki troszke chociaz wystemplowac w ps i 2 fajna
    Pozdrawiam Wioletta

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wioletta Zobacz posta
    A Ty faceta brutalnie jeszcze blurem potraktowalas Zamiast zrobic faceta, zrobilas lale
    Najbardziej podoba mi sie 4, gdyby te buciki troszke chociaz wystemplowac w ps i 2 fajna
    to nie za duży blur tylko sposob na beckhama

ciiiiiiiii o butach na śmierć zapomniałam
    www.monikowska.pl
    blog.monikowska.pl

Uprawnienia umieszczania postów