Szukaj
1 - parę dałbym trochę w szerszy kadr (nie ucinając dolnej stopy ;p). 3 jest najgorsza, nie mogę na to patrzeć ;ppp Ogólnie brakuje mi emocji na twarzach. Model na każdym ujęciu ma ten sam wyraz twarzy.
Zgadzam się z brakiem emocji. Twarze są raczej bezwyrazowe, szczególnie gościu. Poza tym, zwłaszcza na trójce, ma skórkę wygładzoną jak noworodek. Poza tym nie jestem wielkim zwolennikiem zdjęć z góry. Ale to mój gust.
Brak zaangażowania emocjonalnego i brak emocjonalnej więzi z widzem to główne wady tych zdjęć. Bo gdyby dać emocje, nie mówiąc o potraktowaniu skóry faceta jak skóry faceta a nie gładkiej 5-cioletniej dziewczynki, to technicznie zdjęcia byłyby ok.
tak to jest jak się dzień w dzień cyka fotki do dowodu i paszportu
Facet był spięty maksymalnie, sytuacja wydawała się dla niego maksymalnie nienaturalna, cięzko było wydobyć z niego emocje![]()
jeśli w takim umundurowaniu to....kurczę - przypomniałem sobie ze potrzebuję miliona fotek do paszportu...
![]()
zwłaszcza ze w sobotę będe w Krakowie....
wiza chińska, paszport, legitymacja ubezpieczeniowa wszystko co chceszNatłukę się ludzikom dzień w dzień żeby byli poważni i statyczni to potem mam sesje jakie mam
punkt w Krakowie na Ruczajuzapraszam , na codzień występuję jednak w aseksualnej koszulce Kodaka :P
Skontaktuj się z nami