Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Kdt, 21.VII. 2009

Wszyscy pewnie widzieliście co się działo wczoraj pod Kdt, warszawiacy na żywo, większość w tv.
    Zapraszam do obejrzenia i komentowania zdjęć. To mój pierwszy post w dziale "reportaż", proszę o konstruktywną krytykę, taką, która pomoże mi eliminować błędy w przyszłości.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Domyślnie

1, 6, 7 wyglądają jakby świat przewracał się w prawo. Unikaj mieszania BW i kolor. Jak już musisz to pierw BW a później kolorowe (albo na odwrót). 3 podoba mi się najbardziej, 2 - bardzo ciekawie... wręcz bardzo Osobiście nie lubię takich proporcji kadrów poziomych.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

3 najs. Faktycznie lepiej nie mieszac koloru z bw, ani nie przewracac takich kadrow, w ktoras ze stron

Domyślnie

3 i 7 są fajne. Nie lubię jak się przeplatają zdjęcia kolorowe i czarnobiałe. Działa to rozpraszająco podczas oglądania.
    MKL (Fotoblog)
    – Co jest?!
    – Nic, panie kierowniku! Oczko mu się odlepiło. Temu misiu.

Blasius.G
    Gość

Domyślnie

Wiesz co? Podoba mi sie tylko 3. Mozna by to nawet zatytulowac "Samotny bojownik".
    Ogolnie najwiecej na zdjeciach oddzialow prewencji warszawskiej policji oraz ochroniarzy. Gdybym nie znal tematu z relacji mediow nijak bym nie zrozumial o co chodzi w tym reportazu.
    Mogles pokazac szerzej bo bardzo wycinales obiektywem kadry. Mogles tez wiecej pokazac kupcow, obie walczace strony razem w kadrze. Do tego jakies ciekawe sytuacje (przyznam, ze intryguje mnie fot. nr. 2. - zle ujete ale moment ciekawy choc nie wiadomo z czego wynika zachowanie ochrony)
    Tragedii nie ma

Domyślnie

Serdeczne dzięki za komentarze! Wasza ocena faktycznie uzmysłowiła mi kilka niedoróbek, włącznie z "przewracaniem".
    Dzięki again

Domyślnie

Umiejętności masz, musisz teraz zainwestować w tele najbardziej by się przydało przy 1 i 2. Masz mnie gdzieś na zdjęciach? hehe
    Byliśmy ostatnio z żoną, proszę pana, w Hali Mirowskiej, gdzie ja miałem aparat Zorkę 5, zrobiłem kilka zdjęć. - Rejs

Domyślnie

3 najlepsza, rewolucyjna 5 też by takie było gdyby nie dwóch spokojnych facetów w tle - dziadek i policjant zupełnie nie reagujący na wzburzonego młodzieńca.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aricon Zobacz posta
    Jeśli to Ty biegałeś po dachach to mam
    Przecież ja mam ich w swoim temacie z perspektywy żaby
    Byliśmy ostatnio z żoną, proszę pana, w Hali Mirowskiej, gdzie ja miałem aparat Zorkę 5, zrobiłem kilka zdjęć. - Rejs

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów