Szukaj
1, 6, 7 wyglądają jakby świat przewracał się w prawo. Unikaj mieszania BW i kolor. Jak już musisz to pierw BW a później kolorowe (albo na odwrót). 3 podoba mi się najbardziej, 2 - bardzo ciekawie... wręcz bardzoOsobiście nie lubię takich proporcji kadrów poziomych.
3 najs. Faktycznie lepiej nie mieszac koloru z bw, ani nie przewracac takich kadrow, w ktoras ze stron![]()
3 i 7 są fajne. Nie lubię jak się przeplatają zdjęcia kolorowe i czarnobiałe. Działa to rozpraszająco podczas oglądania.
Wiesz co? Podoba mi sie tylko 3. Mozna by to nawet zatytulowac "Samotny bojownik".
Ogolnie najwiecej na zdjeciach oddzialow prewencji warszawskiej policji oraz ochroniarzy. Gdybym nie znal tematu z relacji mediow nijak bym nie zrozumial o co chodzi w tym reportazu.
Mogles pokazac szerzej bo bardzo wycinales obiektywem kadry. Mogles tez wiecej pokazac kupcow, obie walczace strony razem w kadrze. Do tego jakies ciekawe sytuacje (przyznam, ze intryguje mnie fot. nr. 2. - zle ujete ale moment ciekawy choc nie wiadomo z czego wynika zachowanie ochrony)
Tragedii nie ma![]()
Serdeczne dzięki za komentarze! Wasza ocena faktycznie uzmysłowiła mi kilka niedoróbek, włącznie z "przewracaniem".
Dzięki again
Umiejętności masz, musisz teraz zainwestować w tele najbardziej by się przydało przy 1 i 2. Masz mnie gdzieś na zdjęciach?hehe
Byliśmy ostatnio z żoną, proszę pana, w Hali Mirowskiej, gdzie ja miałem aparat Zorkę 5, zrobiłem kilka zdjęć. - Rejs
Jeśli to Ty biegałeś po dachach to mam![]()
Skontaktuj się z nami