Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Weronika

Domyślnie Weronika

Mam nadzieję, że Wam się spodoba

Istotną wadą kobiet jest to, iż tracimy przez nie zbyt wiele czasu, ale jest to najpiękniej stracony czas.

Domyślnie

Dla mnie trochę za ciasno. Niekorzystną uwagę zwraca ta jasność na twarzy, po prawej stronie twarzy modelki.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Mińsk Mazowiecki

Domyślnie

troszkę za dużo blura - a jak to nie zamierzone to zdjęcie chyba po prostu nie do końca ostre.. chyba, że to crop z całej sylwetki ??
    generalnie ładnie
    I can ride my bike with no handlebars...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gimmickz Zobacz posta
    troszkę za dużo blura - a jak to nie zamierzone to zdjęcie chyba po prostu nie do końca ostre.. chyba, że to crop z całej sylwetki ??
    generalnie ładnie
    To faktycznie crop z całej sylwetki, więc troszkę obróbki przy zdjęciu było.
    Istotną wadą kobiet jest to, iż tracimy przez nie zbyt wiele czasu, ale jest to najpiękniej stracony czas.

Domyślnie

Dal mnie mało ostre może to faktycznie blur.
    D90+18-105 ED VR + N35 1.8 + N SB900

Domyślnie

niestety mi sie nie podoba, w ogole nie moj klimat
    D750 + D700 + F80 + Pentacon Six TL + 14-24/2.8 + S 35/1.4 + S 50/1.4 + S 85/1.4 + 105/2.8 VR + 70-200 VRII + CZ Biometar 80/2.8 + Sonnar 180/2.8 + SB-800 + Sunpak 555 + PW II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez korona. Zobacz posta
    niestety mi sie nie podoba (...)
    A tak troszkę konkretniej co się nie podoba?

Domyślnie

j.w. - ciasno, za dużo blura - raczej przeciętny portrecik niż glam.

Domyślnie

Brak ostrości na bliższym oku, pasiaste wzory nie są neutralne, w kolorze tym bardziej. Tutaj odwracają uwagę, a same w sobie nie stanowią niczego interesującego. Zdjęcie glamourowe, ale wykonanie i obróbka niestety słabe. Szedłbym z obróbką w takim kierunku mniej więcej: http://picasaweb.google.pl/kaipiso/Z...30541394685666 (imageshack cos sie buntuje :/ wiec tym razem picasa) - nieostrości niestety nie poprawię (na szybko). Zdjęcie w cz-b i miniaturce jest fajne na jakiś awatarek na przykład.

Uprawnienia umieszczania postów