Mam nadzieję, że Wam się spodoba
Szukaj
Mam nadzieję, że Wam się spodoba
Istotną wadą kobiet jest to, iż tracimy przez nie zbyt wiele czasu, ale jest to najpiękniej stracony czas.
Dla mnie trochę za ciasno. Niekorzystną uwagę zwraca ta jasność na twarzy, po prawej stronie twarzy modelki.
troszkę za dużo blura - a jak to nie zamierzone to zdjęcie chyba po prostu nie do końca ostre.. chyba, że to crop z całej sylwetki ??
generalnie ładnie![]()
I can ride my bike with no handlebars...
Dal mnie mało ostre może to faktycznie blur.
D90+18-105 ED VR + N35 1.8 + N SB900
niestety mi sie nie podoba, w ogole nie moj klimat
D750 + D700 + F80 + Pentacon Six TL + 14-24/2.8 + S 35/1.4 + S 50/1.4 + S 85/1.4 + 105/2.8 VR + 70-200 VRII + CZ Biometar 80/2.8 + Sonnar 180/2.8 + SB-800 + Sunpak 555 + PW II
j.w. - ciasno, za dużo blura - raczej przeciętny portrecik niż glam.
Brak ostrości na bliższym oku, pasiaste wzory nie są neutralne, w kolorze tym bardziej. Tutaj odwracają uwagę, a same w sobie nie stanowią niczego interesującego. Zdjęcie glamourowe, ale wykonanie i obróbka niestety słabe. Szedłbym z obróbką w takim kierunku mniej więcej: http://picasaweb.google.pl/kaipiso/Z...30541394685666 (imageshack cos sie buntuje :/ wiec tym razem picasa) - nieostrości niestety nie poprawię (na szybko). Zdjęcie w cz-b i miniaturce jest fajne na jakiś awatarek na przykład.
Skontaktuj się z nami