Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Misiek i gitara gra

Witam kilka zdjęć z wczorajszej lajtowej wyprawy z kumplem
    Połączyliśmy 2 pasje Muzyka i Fotografia

1.

2.

3.

4.

5.

Domyślnie

Fajny ten secik. Luźny i naturalny. Kolega na pewno zadowolony

Na 3 coś się stało z linią horyzontu. Całość bym może też doostrzyła trochę, albo mocniej obrobiła, ale tak też jest fajnie.

4 i 5 najlepsze z pokazanych

pzdr
    Im gorsze zdjęcie tym więcej sfrustrowanych trolli.

www.photorganic.blogspot.com

Domyślnie

pierwsze trzy bardzo fajne, przymykając oko na ten horyzont z trójki
    ale kadr i wyraz twarzy na czwórce już nie gra
    a piątka już na siłę, takie pozowanie z chwastów/krzaków/... nie wiem co ma oznaczać

Domyślnie

1, 3, 4 uważam za całkiem udane, nic bym nie przerabiał, nie każde zdjęcie musi mieć podciągnięte kolory i nałożone filtry z NIK. Ale właśnie, co z tym horyzontem na 3?
    "Od życia bez łez, do łez nad życiem swoim"

Domyślnie

1, 2 kolega sobie grał niema nic pozowanego, więc są naturalne. Co do 3 niewiem, o co chodzi z horyzontem może faktycznie dziwnie wyszedł, ale nic przy nim nie grzebałem jest tam górka, która chowa się za drzewa musze przejrzeć jak na innych wyszedł ten horyzont czy lepiej

Domyślnie

5 mi się podoba - fajne, dzikie, a winietka dodała smaku. 6 ładna GO, takie sielskie, aż żal, że nie ma ogniska gdzieś w pobliżu Na 2 wygląda jakby lewitował :P

Ja jestem z kumplem na jutro umówiony na gitarową sesję, zobaczymy co z tego wyjdzie
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

3 i 6stka Stedowa.. pewnie takie skojarzenie, bo dzis rocznica.. wiec tym bardziej mi sie podoba, nie patrzac na zadne technikalia...

Uprawnienia umieszczania postów