Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie Jarocin Festiwal 2009

Mała relacja z "Rytmów".

Na początek trochę ludzików i zabawy.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7. Koncert Armii w strugach deszczu, widać fanom pogoda nie przeszkodziła

Domyślnie

Brak tu ładu i składu i emocji... Ale próbuj Waść

Domyślnie

Dzięki za opinie. Przeglądałem Twoje zdjęcia z pierwszego dnia, świetne backstagowe. Po za tym widzę że zupełnie inaczej widzimy tego typu imprezy Robiłeś zdjęcia na zlecenie Go Ahead?

Domyślnie

No może faktycznie inaczej widzimy
    A zdjęcia robiłem (tudzież robiliśmy) na zaproszenie Organizatora

Domyślnie

Organizator hmmm to w sumie przedsięwzięcie MiG Jarocin, JOK oraz Go Ahead, chyba że chodzi Ci konkretnie o M. Wiraszko który chyba jak w ubiegłym roku był kierownikiem całego zamieszania.

Domyślnie

No tak, tak...masz rację... tylko czy to aż tak ważne co i jak kto ustalał i zapraszał i zlecał? - liczy się dobra zabawa - a ty była naprawdę niezła. Swietne konceerty, dobra muzyka i ciekawa przygoda... nie uważasz?

Domyślnie

OK, rozumiem

Zabawa była przednia, pogoda nieco spier*& sobotę :/ Było kilka naprawdę dobrych koncertów, niestety nic co wgniotłoby w ziemię jak np. zeszłoroczny The Subways czy w innych latach przegenialne Archive tudzież Myslovitz ze swoim psychodelicznym graniem (bo to co zagrali w sobotę to raczej sztampa dobra na dni miasta). Bardzo liczyłem na Editors-ów, było widać że chłopaki chcą zaszaleć, niestety kłopot z wokalem ładnie im w tym przeszkodził

Domyślnie

To fakt. The Subways dali niezłego czadu... muszę zdjęcia odkopać z tego koncertu i je na pokojnie przejrzeć .
    A w tym roku moim faworytem był Czesio - mimo złej pogody, błyskawic, ulewy, światła dziennego - po prostu publiczność*szalała a ja ledwo aparat w dłoni trzymałem.

Domyślnie

Obowiązki służbowe skutecznie utrudniły mi dotarcie na Czesława, a znajomi opinie o jego występie mieli podobną do Twojej więc mam co żałować :/

Z The Subways w zeszłym roku strzeliłem m.in. takie cuś http://sk0ras.deviantart.com/art/The-Subways-92341001 http://sk0ras.deviantart.com/art/The-Subways-92340730

Dorzucę jeszcze zdjęcia z koncertów. Dzień pierwszy:

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.