Fajnie że się podoba, dzięki
Co do ogona psa, też nie jestem zachwycony, ale współpraca z rodziną to ciężka robota i błyskawiczna - 10 min i koniec sesji niestety![]()
Szukaj
Fajnie że się podoba, dzięki
Co do ogona psa, też nie jestem zachwycony, ale współpraca z rodziną to ciężka robota i błyskawiczna - 10 min i koniec sesji niestety![]()
D80, N18-70, HELIOS-44M-4 2/58, 4GB, ND-4
Znakomite!
Brakuje butelki na stole!
A cień córki na jedynce jest świetny. Nadaje fajny dramat.
Ogon psa? No cóż, są tacy co nie oglądają zdjęcia, a tylko szukają dziury w całym....
Oglądając sporą częśc fotek naprawde świetnych bądz mniej w tym dziale, nigdy chyba nie napisałem komentarza-dlaczego ? sam nie wiem.
Dla mnie rewelacja, te zdjęcia w jakiś sposób mnie poruszyły
super pomysł świetne![]()
|N70s| N-50 1,8| N- 18-70 DX| N - 70-300 G VR| Raynox DCR-250 | Kenko Ex. Tube N/AF |
Gratuluję pomysłu i rodzinki.
Zastanawiam się jak przekonałeś żonę i dzieci do pozowania. Jak dla mnie jest to na razie nie do przeskoczenia.
Mam nadzieję, że po pokazaniu twoich prac uda mi się namówić rodzinkę na wspólną sesję.
Zdjęcia są świetne. Wspaniale pokazany jest dystans do życia i poczucie humoru.
Pozdrawiam![]()
No w końcu jest się tym SUPER-ALFA-OJCEM rodziny czy NIE, Kurcze Blade !!!!
D80, N18-70, HELIOS-44M-4 2/58, 4GB, ND-4
Ojciec i córka - fajne modele. Pozostała dwójka wymaga wiekszej uwagi. Zdjęcia ciekawe, raczej do albumu niż na wystawę. Trochę drobiazgów (niedoskonałości), które całościowo czynią te zdjęcia w odbiorze raczej takimi... prostymi, amatorskimi można by rzec. Ma to jednak swój urok. Ogólnie zdjęcia przyjemne - inne.
Skontaktuj się z nami