Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Domyślnie

Obydwie prace bardzo dobrze zrobione mz, podobają się.

Domyślnie

A to po to żeś się tam kładł na ziemię a ja myslałem że jakieś makro strzelasz

Obie fajne jak zawsze zresztą co jużrobi się nudne, wstawiłbyś jakiegoś gniota
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Obie prace dobre i obie mnie się podobają.
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Dla mnie 2jka fajne spojrzenie. Ja zawsze przeklinam miedze - pare razy sobie prawie noge na nich skręciłem...
    1ke chyba na plfoto widziałem...

Oszczędny w słowach Awatar sabs2key
    Miasto
    Biskupiec\Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darko Zobacz posta
    Obie fajne jak zawsze zresztą co jużrobi się nudne, wstawiłbyś jakiegoś gniota

ja też jestem za.... fajne fotki

Domyślnie

Zdecydowanie dwójka, po prostu się podoba

Jędrzej Gadziński Awatar jendryn
    Miasto
    Frankfurt am Main

Domyślnie

Podoba mi się to, że potrafisz w naprawde przystępny dla widza sposób przedstawić miejsce które z perespektywy zwykłego człekokształtnego jest miejscem nie do końca dostrzegalnym. Prawdę mówiąc nie wiem czy sam zrobiłbym podobne do nr.2 z tego względu, że prawdobodobnie nie zwróciłbym na nie uwagi. I tego mi czasami brakuje w Krajobrazie - zdjęć miejsc które z pozoru są proste , jednak ukazują coś nad czym niejeden z nas nie zatrzymałby się nawet na sekundę... Czasem pogoń za wręcz surrealistycznymi miejscówkami powoduje negatywny odrzut na widok całkowicie naturalnego krajobrazu ....

Wg mnie 2 jest naprawdę fajnym zdjęciem!
    pzdr...
    D700 16,17-35,35

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jendryn Zobacz posta
    Podoba mi się to, że potrafisz w naprawde przystępny dla widza sposób przedstawić miejsce które z perespektywy zwykłego człekokształtnego jest miejscem nie do końca dostrzegalnym. Prawdę mówiąc nie wiem czy sam zrobiłbym podobne do nr.2 z tego względu, że prawdobodobnie nie zwróciłbym na nie uwagi. I tego mi czasami brakuje w Krajobrazie - zdjęć miejsc które z pozoru są proste , jednak ukazują coś nad czym niejeden z nas nie zatrzymałby się nawet na sekundę... Czasem pogoń za wręcz surrealistycznymi miejscówkami powoduje negatywny odrzut na widok całkowicie naturalnego krajobrazu ....

pzdr...
    dzieki Jędrek - Ci którzy mnie znają wiedzą ze taki mam styl i bardzo często pokazuję prostotę, mało tego bardzo lubię takie własnie zdjęcia u innych, ale dla niektórych to zbyt mało, są tacy którzy szukając w kadrze jakiś wielkich wydarzeń uwazają takie zdjęcia za łatwiznę, za pstryk - zaręczam jednak ze nie jest prostą sprawą zrobienie czystego kolorystycznie i dobrego kadrowo zdjęcia, i jednocześnie bardzo prostego w wyrazie

Domyślnie

Do mnie przemawia jedynka, jest rzeczywiście analogowa. Bardzo proste, ale ciekawe ujęcie. Ja też tak patrzę na łan zboża.
    Artur_Romankiewicz F80+D200+M645Pro+EIZO L778

Cytat Zamieszczone przez jendryn Zobacz posta

pzdr...
    Świetnie jendryn to ująłeś.
    Ja nazywam to to znacznie krócej - wrażliwość i umiejętność spojrzenia.

2-ka jest zdecydowanie pięknym zdjęciem!
    NIKON - system

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów