Obydwie prace bardzo dobrze zrobione mz, podobają się.
Szukaj
Obydwie prace bardzo dobrze zrobione mz, podobają się.
A to po to żeś się tam kładł na ziemię a ja myslałem że jakieś makro strzelasz
Obie fajne jak zawsze zresztą co jużrobi się nudne, wstawiłbyś jakiegoś gniota![]()
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Obie prace dobrei obie mnie się podobają.
Pozdro. Wojtek
Dla mnie 2jkafajne spojrzenie. Ja zawsze przeklinam miedze - pare razy sobie prawie noge na nich skręciłem...
1ke chyba na plfoto widziałem...
Podoba mi się to, że potrafisz w naprawde przystępny dla widza sposób przedstawić miejsce które z perespektywy zwykłego człekokształtnego jest miejscem nie do końca dostrzegalnym. Prawdę mówiąc nie wiem czy sam zrobiłbym podobne do nr.2 z tego względu, że prawdobodobnie nie zwróciłbym na nie uwagi. I tego mi czasami brakuje w Krajobrazie - zdjęć miejsc które z pozoru są proste , jednak ukazują coś nad czym niejeden z nas nie zatrzymałby się nawet na sekundę... Czasem pogoń za wręcz surrealistycznymi miejscówkami powoduje negatywny odrzut na widok całkowicie naturalnego krajobrazu ....
Wg mnie 2 jest naprawdę fajnym zdjęciem!
pzdr...
D700 16,17-35,35
dzieki Jędrek - Ci którzy mnie znają wiedzą ze taki mam styl i bardzo często pokazuję prostotę, mało tego bardzo lubię takie własnie zdjęcia u innych, ale dla niektórych to zbyt mało, są tacy którzy szukając w kadrze jakiś wielkich wydarzeń uwazają takie zdjęcia za łatwiznę, za pstryk - zaręczam jednak ze nie jest prostą sprawą zrobienie czystego kolorystycznie i dobrego kadrowo zdjęcia, i jednocześnie bardzo prostego w wyrazie![]()
Do mnie przemawia jedynka, jest rzeczywiście analogowa. Bardzo proste, ale ciekawe ujęcie. Ja też tak patrzę na łan zboża.
Artur_Romankiewicz F80+D200+M645Pro+EIZO L778
Skontaktuj się z nami