Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Psychiatryk w otwocku

Wrzucam kilka zdjęć, tak poglądowo. Byłem w tamtym miejscu w celu znalezienia odpowiedniej miejscówki do zdjęć, niestety bardzo się zawiodłem, m. in. zdjęcia takie słabe Jednak może mimo wszystko ktoś będzie czegoś takiego szukać.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Domyślnie

Pogratulować!
    Mi się bardzo podoba.
    Zachowałeś mroczny klimat, dzięki czemu zdjęcia są interesujące.

Bardzo dobrze, że pokazałeś zdjęcia w B&W, w kolorze nie dały by takiego efektu.
    Dynamikę zdjęć podniosłeś, dzięki stosowaniu "nie prostych" kadrów.

Bardzo podoba mi się światło i szczegółowość.

BRAWO!

Domyślnie

Moje pierwsze wrażenie dla odmiany jest takie, że krzywe kadry bez uzasadnienia, czyli "od czapy" (choćby np. 2). Miejsce wydaje się ciekawe, ale zgodnie z tym, co napisałeś - ja widzę, że nie wyszedłeś stamtąd fotograficznie kontent.
    pozdrawiam - M.
    D50/F801/PiSix, N 18-70, N 50 1.8, S 105 2.8, S 10-20, KIRON 70-210 4, SB-800 i inne szpeje...

OKO KOTA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez peludito Zobacz posta
    Moje pierwsze wrażenie dla odmiany jest takie, że krzywe kadry bez uzasadnienia, czyli "od czapy" (choćby np. 2). Miejsce wydaje się ciekawe, ale zgodnie z tym, co napisałeś - ja widzę, że nie wyszedłeś stamtąd fotograficznie kontent.
    prawdę mówiąc nie za bardzo rozumiem co chciałeś przekazać ale ok. Akurat jeśli chodzi o 2 to krzywy kadr jest uzasadniony ale tak samo jak wcześniej kłócić się nie będę bo nie ma o co. Miejsce jest nieciekawe, imo niewarte odwiedzenia i tyle. Pamiętaj, że nie wrzuciłem tutaj tych zdjęć żeby się nimi chwalić, a tylko po to żebyś nie musiał przechodzić tego samego zawodu co jak gdy napaliłem się na fajny szpital a okazało się że same ściany uwalone farbą od paintballa :>

Domyślnie

Przepraszam, broń Boże nie chciałem Cię urazić. Nie uważam się za eksperta i wyraziłem moje prywatne zdanie. Lubię, jak krzywizna kadru jest czymś usprawiedliwiona, po prostu kompozycyjnie te krzywe kadry do mnie nie przemawiają. Pewnie masz rację - obiekt nieciekawy, trudno z niego coś wykrzesać i tyle.
    pzdr
    pozdrawiam - M.
    D50/F801/PiSix, N 18-70, N 50 1.8, S 105 2.8, S 10-20, KIRON 70-210 4, SB-800 i inne szpeje...

OKO KOTA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez peludito Zobacz posta
    Przepraszam, broń Boże nie chciałem Cię urazić. Nie uważam się za eksperta i wyraziłem moje prywatne zdanie. Lubię, jak krzywizna kadru jest czymś usprawiedliwiona, po prostu kompozycyjnie te krzywe kadry do mnie nie przemawiają. Pewnie masz rację - obiekt nieciekawy, trudno z niego coś wykrzesać i tyle.
    pzdr
    spoko, nie uraziłeś po prostu kaca mam

Domyślnie

Zdjcie nr 5, bardzo fajny korytarz z wielkimi oknami, pomysly same przychodzą. Szkoda, ze otwock

Uprawnienia umieszczania postów