Co myślicie o tym zdjeciu?
Szczerze powiem, że sam mam mieszane uczucia. Młodej, jak je widziała na LCD to się podobało...
Szukaj
Co myślicie o tym zdjeciu?
Szczerze powiem, że sam mam mieszane uczucia. Młodej, jak je widziała na LCD to się podobało...
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
D700 + 35 + 85 i po co więcej?
ładnie
dawaj śmiało
ma ładny uśmiech, przy oglądaniu zdjęcia widz sam się uśmiecha![]()
szkoda, że to już nie to samo forum...
Ładne zdjęcie, szczery uśmiech, tylko coś mi z ostrością nie pasuje tak do końca. Oczywiście jest tam, gdzie być powinna, tylko jakaś taka niezdecydowana.
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
nie wyostrzone bo zmniejszeniu![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
D700 + 35 + 85 i po co więcej?
Skoro młodej się podobało to gdzie rodzą się te mieszane uczucia/opory?![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
może za szeroki kąt i dlatego Ci się miesza
Staryalbum mieści min 100 zdjęc , dawaj smiało
a, może masz 3 podobne zdjecia 3 inne miny to byłby fajny tryptyk np.15x25 cm jak do albumu
![]()
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
na moje oko to mocno zdeformowane. Ale PM pewnie nie zauważy, a skoro się jej podoba..![]()
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
Witam,
zrób coś z zębami (siekacze) tu kwalifikował by się filtr "ortopeda" i to minimum po wypadnięciu mleczaków (6-7 rok życia panny młodej)
(nie jest to wypowiedź złośliwa)
pozdrawiam
APARATAMI I OBIEKTYWAMI NIKONA FOTOGRAFUJĘ OD 1990 roku
moje fotografie na facebook-u, Jarosław Jeleński Fotografia Przyrody.
Skontaktuj się z nami