Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Wysoka Dąbrowa 2

Tym razem widok od drugiej strony. Wszystko to co widać w kadrze jest zamierzone, nie trafiło tam przypadkiem. Pozdrawiam.

Domyślnie

w poprzednim Twoim watku, mimo, ze innym sie wyswietlalo, ja rowniez nie widzialem zdjecia
    cos chyba nie teges....
    ".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009

Domyślnie

zalinkowałem z innego serwera. ale to dziwne, że się nie wyświetla...no teraz powinno być ok

Domyślnie

Jezusicku! jak tu pyknie!
    wiejsko - czarodziejsko

ladne (generalnie), ale nie podobaja mi sie te trawy zagladajace spod dolnej krawędzi.
    ".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009

Domyślnie

ERDE - " Wszystko to co widać w kadrze jest zamierzone, nie trafiło tam przypadkiem. "

Te betonowe słupy , według Ciebie ,są zamierzonymi elementami podnoszącymi estetykę obrazu. ???

Co do fotki to podoba się , choć odrobinę, u mnie, za jasna...
    ,
    pozdr...
    zenit b + helios, pentacon six+ kpl szkieł, kilka kompaktów, nikon D90, nikkor 18-200, sigma 10-20

Domyślnie

Te betonowe słupy są wg mnie stałym elementem tamtego krajobrazu, i je również miałem na celu pokazać. tak samo jak trawy w rogu Może się podobać, może się nie podobać. Ja wypracowałem taką wersję i taką prezentuję. Nie lubię stęplować słupów tylko dlatego, żeby było ładniej. Pokazuję to jak tam było (tak lubię)
    dzięki za komentarze.

Domyślnie

Ja nie napisalem ani slowa o trawach w rogu.
    Napisalem o tych wystajacych spod dolej krawedzi - rog daje pewien punkt odniesienia, te wystajace koncowki nie daja nic

Domyślnie

Ogólnie trochę blade to zdjęcie... w kadrze też tak średnio - nie ma na czym skupić wzorku.
    Betonowe słupy, no cóż... skoro Ci się podobają to ok, ale ja jestem przeciwnikiem takich elementów.

Domyślnie

no to bierz młot, łom i wyburzaj

a z tymi trawkami z dołu to już aptekarstwo

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów