Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: syn

Domyślnie syn

Warunki były fatalne, poddaję się krytyce

Pozdrawiam Marcin
    Galeria

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Tak zupełnie szczerze, z mojego czysto fotoamatorskiego odbioru, to powiem że jakby to był mój syn albo krewny, to bym się zachwycał. Fajna przejęta mina dziecka, fajna sytuacja, dobrze użyty flasz wypełniający, podejrzewam że z dyfuzorem.
    Jednak z punktu widzenia obcego człowieka zupełnie nie związanego z dzieckiem, to ot po prostu poprawne zdjęcie z cudzego albumu, jeśli wiesz co chcę powiedzieć...
    To tylko moje zdanie. Przepraszam jeśli uraziłem. Inni, a zwłaszcza fachowcy, mogą mieć zupełnie inną opinię.

Oszczędny w słowach Awatar Jogi
    Miasto
    Yellowstone

Domyślnie

jak przeczytałem, co napisał światło to nie mogłem uwierzyć własnym oczom,
    no, studiowanie forum daje efekty
    Chyba po raz pierwszy się zgadzam.

Chociaż czasem naprawdę niewiele brakuje, by ot tak pstryknięta fotka miała w sobie to coś,
    co zadecyduje, że zaciekawi i będzie niosła w sobie coś więcej. Ta jest tylko pstryknięta do archiwum, niestety.
    Nikon D200, D80, 17-55mm f/2.8G ED-IF AF-S DX, 70-200mm f/2.8G ED-IF AF-S VR, żartowałem

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jogi
    jak przeczytałem, co napisał światło to nie mogłem uwierzyć własnym oczom,
    no, studiowanie forum daje efekty
    Cieszę się. Kluczem jest umiejętność odróżnienia dobrych nauczycieli od snobów. Wtedy naprawdę dużo się można nauczyć ....

Domyślnie

[quote="Jogi"]jak przeczytałem, co napisał światło to nie mogłem uwierzyć własnym oczom,
    ja też światło przeszedłeś metamorfozę (w pozytywnym tego słowa znaczeniu)gratulacje...i komentarz najzupełniej adekwatny do prezentowanego zdjęcia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo
    Przepraszam jeśli uraziłem.
    No coś Ty, o czymś takim nie ma mowy. Dzięki za szczere wypowiedzi
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Uprawnienia umieszczania postów