Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Pierwszyraz w tym dziale

Witam Wszystkich.
    Jak w temacie napisałem w tym dziale jestem pierwszy raz ze swoimi wypocinami. Ogólnie fotki które wykonuje to zdjęcia córy ale i czasami coś innego uda mi się uchwycić. Dzisiejszej nocy ze znajomym udałem się do parku w moim mieście zrobić parę fotek - finałem nocnego wypadu chciałem się podzielić z Wami i prosić o rady i krytykę.

1.

2.

3.

4. No i tutaj jakoś mi się wydaje że dostanę najwięcej po głowie za kadr ale jakoś chciałem to pokazać.

Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |

Domyślnie

Hmmm... ale chyba bardziej do architektury te foty pasują...

Najbardziej trafiły do mnie kadry 2 i 3, przez to odbicie w wodzie, ciekawie to wygląda, no i kolorystyka jest miła dla oka

Domyślnie

Marek_L - nie wiedziałem gdzie to umieścić bo to zdjęcia z parku a przedstawiają pomnik gen. Bema. Dzięki za komentarz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pimps Zobacz posta
    Marek_L - nie wiedziałem gdzie to umieścić bo to zdjęcia z parku a przedstawiają pomnik gen. Bema. Dzięki za komentarz.
    Ale mi to tam nie przeszkadza

Domyślnie

Dla mnie niebieski jest zbyt rażący w oczy. Niebo raczej nie ma takiego koloru.
    MKL (Fotoblog)
    – Co jest?!
    – Nic, panie kierowniku! Oczko mu się odlepiło. Temu misiu.

Domyślnie

1,3 to chyba ciagle krajobraz. Wpadaj tu częsciej

Domyślnie

Całkiem przyjemny park.

Fotograficznie podoba mi się zdjęcie 2 - ładnie wygląda ta kompozycja z odbiciem w wodzie. 3-ka ewidentnie prześwietlona, reszta kompozycyjnie OK, choć moim zdaniem bez szału. Wydaje mi się że 4 by pasowała bez negatywnej przestrzeni u góry. Probowałeś kadrować w kwadrat, od dołu? Na jedynce troche chaosu się wkrada z lewj i prawej krawędzi.
    flickr | momenty.net
    Wyobraźnia i parę szkiełek.

Domyślnie

mkl - co do kolorów nic tutaj nie ruszałem jedynie co to trochę rozjaśniłem cienie.
    GUINNESSts - dzięki za zaproszenie i oczywiście jak coś mi się uda sfocić to chętnie zaglądne.
    przemur - dzięki serdecznie za rady, co do kadrowania nic nie przekadrowałem, wszystkie foty tak jak z puchy.

Uprawnienia umieszczania postów