Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: :)

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Mariusz, coś ty porobił z niebem na jedynce? Nie chciałeś czasem przedobrzyć? Kolor jest raczej mało naturalny, wyszły jakieś krzaki, ciapy, przejścia tonalne a chmury miejscami wpadają w róż
    Coś mi się to widzi, że popełniłeś błędy w ekspozycji skutkiem czego powychodziły przepały na obłoczkach i chciałeś je gasić
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Rozmowny Awatar mariusz_777
    Miasto
    Sosnowiec / Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin T Zobacz posta
    Mariusz, coś ty porobił z niebem na jedynce? Nie chciałeś czasem przedobrzyć? Kolor jest raczej mało naturalny, wyszły jakieś krzaki, ciapy, przejścia tonalne a chmury miejscami wpadają w róż
    Coś mi się to widzi, że popełniłeś błędy w ekspozycji skutkiem czego powychodziły przepały na obłoczkach i chciałeś je gasić
    Faktycznie chyba przedobrzyłem z tym niebem za bardzo chciałem podciągnąć na oryginale przepałów brak ale jak zacząłem kombinować to wyszło jak wyszło
    Dzięki za komentarz i wskazówki
    Pozdrawiam
    Nikon D40

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Wybieram wersję by Greg77.

Domyślnie

Koledzy wytknęli większość niedoskonałości... Dodam tylko, że w takie miejsca, warto wybrać się o innej porze dnia, by ich "zwykłość" ukazać w odmienny sposób...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Uprawnienia umieszczania postów