Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Zapada zmierzch

Domyślnie

W sumie fajnie..Troszkę głębokie cienie,ale to nic takiego i jakby odrobinę leciało w prawo.
    Ta bryła w LD to samorodek..?...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

ładna kolorystyka , samorodek mniej odciąga mój wzrok bardziej ten kamień który jest na środku i wygląda jak czarna plama
    ps dorysuj kolorową tęcze to się Andrzejowi będzie podobało

Domyślnie

Jak tęcza,to tylko z okolic Łowicza..i koniecznie kobitka w stroju ludowym...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

nie myslałem, że kiedyś to powiem przy widoczkach, ale troche za szeroko jak dla mnie.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Dla mnie bomba. Bardzo fajne zdjecie o ciekawej kolorystyce.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Dziękuje wszystkim za opinie.
    Ta bryła w LD to samorodek..?..
    Zapewne samorodek glonów w czystej postaci

Jak tęcza,to tylko z okolic Łowicza..i koniecznie kobitka w stroju ludowym...
    Nie jestem dobry w wyklejanki i wycinanki w programach graficznych więc może następnym razem na
    plener zaproszę Łowiczanke i tęcze

nie myslałem, że kiedyś to powiem przy widoczkach, ale troche za szeroko jak dla mnie.
    Dla pocieszenia szerzej już wstanie nie jestem kadrować

...samorodek mniej odciąga mój wzrok bardziej ten kamień który jest na środku i wygląda jak czarna plama
    Bo jest to prawie czarna plama
    Po probie rozjaśnienia i wciągnięcia szczegółów z tych kamieni wyglądało to jak dla mnie nieciekawie.
    Poza tym zapada zmrok wiec gdzieś musi czaić się już aksamitna czerń nocy

Sądzę że czasami dobrze jest jak na zdjęciu są czarne plamy bądź przepały tylko problem w tym żeby się broniły.
    Jest to niełatwe ale czasami warto podjąć takie próby. Na razie czarne plamy w postać kamieni średnio się bronią bo jak widać odciągają za bardzo wzrok od reszty.
    W takim razie jeszcze jedna fota ustrzelona kilka minut później z większą dawką głębokich czerni i mniej urozmaiconą kolorystycznie, wiec teoretycznie znacznie słabsza.

2.

Domyślnie

Jedynka niezła, pasuje mi.

Domyślnie

Jestem na tak, lubię takie fotografie.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Jedynka bardzo ładna choć jak wspomniano ten czarny kamyrdol na środku za bardzo przyciąga uwagę
    Dwójka ładna choć gorsza i przede wszystkim jak dla mnie za zimna.
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów