Szukaj
Niby zdjęcia ładne, ładna dziewczyna, ładne pozy i ładne konwersje b/w, ale nie mogę się powstrzymać przed narzekaniem na skórę. No po prostu strasznie mi osobiście przeszkadza jak dziewczyna na zdjęciu nie ma skóry, tylko jakąś photoshopową gumową i nienaturalną płachtę. No po prostu taka skóra strasznie mi się nie podoba.
Oczywiście należy poprawić niedoskonałości i tak dalej, ale niech ta skóra wygląda na prawdziwą, a nie gumową. Można według mnie wystemplować plamy i zmarszczki tak aby skóra dalej wyglądała naturalnie.
A na jedynce, która naprawdę ma ładną i ciepłą kompozycję, to nawet widać na policzku pociągnięcia stempla korekcyjnego.
-Swiatlo- lubie takie rzeczowe i szczere wypowiedzi dzieki temu mogę zobaczyć co poprawić następnym razem
Ahhh... kocham tą 35tkęW dobrych rękach potrafi wyprodukować cudeńka, a Ty tymi fotkami pokazałeś, że potrafisz się nią odpowiednio zaopiekować
![]()
No ale już nie słodząc już tak, podobnie jak kolega swiatlo, nie lubie tak wygładzonej skóry. Robi to z ładnej dziewczyny porcelanową lalkę. O ile w niektórych momentach efekt poządany o tyle tutaj już nieOczka ładne i ostre. Grrrr i na jedynce ucho
Na 2ce niby łokieć też wywędrował za kadr w takim nieciekawym miejscu, ale jakoś nie wyobrażam sobie rozciągnięcia kadru dalej na lewo, byłoby za szeroko, jest ok
![]()
heh a po co atakować po to wystawiam fotki aby sie uczyć i zobaczyć błędy których nie widzę![]()
ja z kolei lubie tak wygladajaca skore i nie kojarzy mi sie ona z guma...ot--ile ludzi-tyle charakterowi tyle odbiorow zdjecia
..zdjecia oba mi sie opdobaja, fajnie to skadrowane na 2 szczegolnie
Bardzo fajny klimat udało Ci się zamknąć w tych zdjęciach. Taka trochę odrealniona obróbka skóry podkreśla ten klimat na dwójce. Oczy wyszły pięknie. Na 1 lpiej by było z naturalną fakturą skóry, bo oczy nie są już głównym tematem i skóra zwraca uwagę.
pzdr
Zdjęcia całkiem fajne, kadry ciekawe ... tylko za poprzednikami ... za dużo bluru, bez niego mogłoby być ciekawiej. Możesz wrzucić 1 w kolorze ?
Pozdrawiam
...więc dlatego z punktu mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być,
tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było ... tylko aplauz i zaakceptowanie...
Jak dla mnie - to obydwa BW bardzo fajne. Nawet mi tak ten blur kosmicznie nie przeszkadza - co fatalne ciecie ucha na pierwszym. Nie wyglada to najlepiej. Dwojeczka bardzo przyjmemna - ale ja amator jestem wiec moge sie nie znać. Za poprzednikiem ciekawy jestem kolorku.
Pozdrawiam
Skontaktuj się z nami