Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Malwina 2

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Niby zdjęcia ładne, ładna dziewczyna, ładne pozy i ładne konwersje b/w, ale nie mogę się powstrzymać przed narzekaniem na skórę. No po prostu strasznie mi osobiście przeszkadza jak dziewczyna na zdjęciu nie ma skóry, tylko jakąś photoshopową gumową i nienaturalną płachtę. No po prostu taka skóra strasznie mi się nie podoba.
    Oczywiście należy poprawić niedoskonałości i tak dalej, ale niech ta skóra wygląda na prawdziwą, a nie gumową. Można według mnie wystemplować plamy i zmarszczki tak aby skóra dalej wyglądała naturalnie.
    A na jedynce, która naprawdę ma ładną i ciepłą kompozycję, to nawet widać na policzku pociągnięcia stempla korekcyjnego.

Domyślnie

-Swiatlo- lubie takie rzeczowe i szczere wypowiedzi dzieki temu mogę zobaczyć co poprawić następnym razem

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rafael Zobacz posta
    -Swiatlo- lubie takie rzeczowe i szczere wypowiedzi dzieki temu mogę zobaczyć co poprawić następnym razem
    Hmmm, ostatnio się przyzwyczaiłem że po krytyce następuje kontratak, więc nawet zaczynam się bać pisać co myślę, więc tym bardziej jest mi miło że potraktowałeś to rzeczowo i życzliwie...

Domyślnie

Ahhh... kocham tą 35tkę W dobrych rękach potrafi wyprodukować cudeńka, a Ty tymi fotkami pokazałeś, że potrafisz się nią odpowiednio zaopiekować

No ale już nie słodząc już tak, podobnie jak kolega swiatlo, nie lubie tak wygładzonej skóry. Robi to z ładnej dziewczyny porcelanową lalkę. O ile w niektórych momentach efekt poządany o tyle tutaj już nie Oczka ładne i ostre. Grrrr i na jedynce ucho Na 2ce niby łokieć też wywędrował za kadr w takim nieciekawym miejscu, ale jakoś nie wyobrażam sobie rozciągnięcia kadru dalej na lewo, byłoby za szeroko, jest ok
    Nikon, Apple, Wacom
    LukaszBerlinski.pl | Mój blog

Domyślnie

heh a po co atakować po to wystawiam fotki aby sie uczyć i zobaczyć błędy których nie widzę

PaweleM
    Gość

Domyślnie

ja z kolei lubie tak wygladajaca skore i nie kojarzy mi sie ona z guma...ot--ile ludzi-tyle charakterow i tyle odbiorow zdjecia ..zdjecia oba mi sie opdobaja, fajnie to skadrowane na 2 szczegolnie

Domyślnie

Bardzo fajny klimat udało Ci się zamknąć w tych zdjęciach. Taka trochę odrealniona obróbka skóry podkreśla ten klimat na dwójce. Oczy wyszły pięknie. Na 1 lpiej by było z naturalną fakturą skóry, bo oczy nie są już głównym tematem i skóra zwraca uwagę.

pzdr
    Im gorsze zdjęcie tym więcej sfrustrowanych trolli.

www.photorganic.blogspot.com

Domyślnie

Zdjęcia całkiem fajne, kadry ciekawe ... tylko za poprzednikami ... za dużo bluru, bez niego mogłoby być ciekawiej. Możesz wrzucić 1 w kolorze ?

Pozdrawiam
    ...więc dlatego z punktu mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być,
    tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było ... tylko aplauz i zaakceptowanie...

Domyślnie

Jak dla mnie - to obydwa BW bardzo fajne. Nawet mi tak ten blur kosmicznie nie przeszkadza - co fatalne ciecie ucha na pierwszym. Nie wyglada to najlepiej. Dwojeczka bardzo przyjmemna - ale ja amator jestem wiec moge sie nie znać. Za poprzednikiem ciekawy jestem kolorku.
    Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów