Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R.i.P. Zobacz posta
    Bogno - fotki byłyby na prawdę ok gdyby nie ta za mocna obróbka od której wypala oczy ;p Ale zdecydowanie zostań przy BW.
    Tak sobie myślę, że osoby oglądające zdjęcia na laptopach mogą widzieć ,,wypalające oczy fotki". U mnie nie jest tak źle

Cytat Zamieszczone przez Niedzwiedz Zobacz posta
    fota z obuwiem jest okej reszta nie
    Dzięki za wypowiedź.
    Kobieta z Sonnarem też może

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bognik Zobacz posta
    Cóż, nie wszystko jest takie kolorowe jak Ci się wydaje
    Daleki jestem od twierdzenia, ze wszystko jest kolorowe i wcale mi się nie wydaje, że tak jest ... nie neguję też Twoich fotografii jeśli tak to zrozumiałaś ... Twierdzę tylko, że fotografia BW bardziej przekłamuje niż kolorowa i jeśli pokazywałbym jakieś miasto w takiej hisoryjce to pokazłbym też jego dobre, kolorowe strony, a uwierz mi że takich w tym mieście również nie brakuje ... ale do tego uważam potrzebny byłby kolor. Tak jak już wspominałem ... znam to miasto i wiem jakie ono jest ... a Twoje fotografie nie pokazują całej prawdy o nim ... no chyba, że założeniem było powiedzenie: "patrzcie jak w Katowicach jest ohydnie i jakie to wstrętne miasto"

Pozdrawiam i życzę dalszych udanych streetów
    ...więc dlatego z punktu mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być,
    tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było ... tylko aplauz i zaakceptowanie...

Domyślnie

a dla mnie maja lekka nutke czasow wczesnych lat 80-tych, moze rzeczywiscie troche przekontrastowane
    D700, N70-200/2.8, N50/1.4, N85/1.8, N35/2.0, SB800,

Domyślnie

Zdjęcie nr. 10 niezależnie od monitora jest i będzie przepalone. Zdjęcia mi się podobają choć są smutne. Ale gdy jest szaro i pada to Katowice są jeszcze smutniejsze - szczególnie te miejsca jakie fotografowałaś. Gdyby udać się w inne,nowoczesne dzielnice lub zabytkowe na pewno było by inaczej. Jedynie co mi się nie podoba do wstawienie na końcu zdj. 11. Mi to zasugerowało, że te Katowice to Psia Kupa ... tak na podsumowanie. Trochę niesprawiedliwie Ale nie czepiaj się tego - lokalny patriotyzm. Najbardziej podoba mi się zdjęcie numer 6.
    D90 N18-70 N50 1,8

Domyślnie

Prawda, w kolorze by było łagodniej

Jako że mieszkam w małym mieście to te duże lubię. Katowice mi się spodobały ale zwiedziłam tylko ich małą część. Chętnie poznam inne zakątki. Na pewno miasto ma się czym pochwalić

Jedynie co mi się nie podoba do wstawienie na końcu zdj. 11. Mi to zasugerowało, że te Katowice to Psia Kupa ...
    Ups, przepraszam - nie miałam tego na myśli
    Kobieta z Sonnarem też może

Domyślnie

Ja lubię zdjęcia bw z dużym kontrastem, niestety mz twoja konwersja nie jest dobra

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów