Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Muszki i ...

Domyślnie Muszki i ...

Witamw końcu się przemogłem i wstałem skoro świt Pierwsze 3 foty dopalałem lampą bo coś nie moglem utrzymać(chyba za ciemno było haha) Ale w końcu wykorzystałem plecak i kawałek murku!Ostatnie 3 światło zastane!Nie było by problemu jak bym statywu nie zapomniał

1

2

3

4

5

6

Domyślnie

Najbardziej pasuje mi 4czka... gdyby troche dopalić jakimś ekranikiem

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

A mi się podoba 6 tak z profilu. Chyba i ja się skuszę i wstanę rano
    Artur Borzęcki Photography
    Nikon D700 ; N24-70mm 2.8 ; N50mm 1.8 ; Sigma 150mm EX Macro ; SB 900

Domyślnie

Krzyś! Widzę postępy. Fota „5” była by super gdyby nie ucięte przednie nóżki, 1 trochę jak dla mnie mało ostra, reszta spoko. Ja jestem jeszcze laikiem w tych sprawach, więc mogę się mylić.
    CANON S5IS, NIKON d5100 nikkor 18-55 VR

Domyślnie

no pierwszy postęp i najważniejszy już jest (wstać z rańca ) łowiki spoko ale kartka by się przydała...

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

Co do kartki to na szybko coś wytargałem z rańca ale okazała się za mała! Następnym razem zabiorę dużą kartkę !Dzięki wszystkim za komenty i odwiedziny

Domyślnie

Mnie urzekły łowiki , tylko popracowałbym nad kadrami - dałbym troszkę więcej powietrza , oraz nad doświetleniem modela .
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Domyślnie

Bullter co do kadrów to 4 i 6 można by dać więcej powietrza ale niestety w 5 już nie bo tak zrobiłem zdjęcie przy samych nóżkach!no mój błąd i tyle

Domyślnie

Zastanawiałem się czy wrzucać to zdjęcie bo już niestety z lampą!Zresztą sami ocenicie

7

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów