Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Kulon

Domyślnie

Fajny wzrok.
    Zdjecie super.

Smile

Całkiem jak mały dinozaur Odczepcie się od tego krzaczka, jakby go minął, to wtedy byłoby że odwraca uwagę od dinusia, a tak fajnie zza niego wygląda + ten wzrok - super (cokolwiek to jest, bo to nie dinozaur prawda?)
    NIKON Z6II | FTZ | N 50/1.4 G |N 14-30/4 S | N 24-70/4 S | SB-900 | SanDisk CFexpress 128 GB | Velbon ULTRA VOXi L + Triopo B-1

Domyślnie

Świetne! Ta bazia jest właśnie debeściacka! Wygląda jak kartka wielkanocna!!!
    9/10 Ю!

Domyślnie

sie podoba ptaszysko. Dolaczam sie do pytania kolegow - gdzie to takie ptoki są?
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

Dla mnie wszystko co najmniej dobre. Może tylko trochę przyciąłbym z lewej.
    Canon 40D + 17-40L f/4 + 70-200L f/4 + 580 EX II
    fanaberiafoto.eu

Smile

Przepraszam, trochę się pochorowałem dlatego mnie nie było. Ptica sfocona zupełnie przypadkowo między jez. Okręt a Rydwan, tak naprawdę są to stawy rybne między Łowiczem a Głownem dokładnie nie pamiętam ale jest to rejon gdzie można spotkać ok.130-tu gatunków ptaków. Dawno temy jeździłem tam z łódzką grupą ornitologów na obserwacje. Fajnie że Wam ptaszek przypadł do gustu

Pozdrawiam Antek
    Nikon + sporo gratów pasujących do niego Aktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.

Domyślnie

Rewelacja Antek bardzo mi się podoba
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

pozdrawiam
    Paweł

Domyślnie

Antku, jak dawno temu powstało zdjęcie (swoją drogą bardzo udane)?

Domyślnie

dokładnie tak - to już staje się nudne, nie ma do czego się przyczepić
    czekałem na odpowiedź - gdzie było zrobione to zdjęcie
    jest to bardzo, bardzo rzadki gatunek i można by się przyczepić, że kolega zaciął się aby zdobyć ten gatunek
    na przykład przy gnieździe
    a tu nie - niespodzianka, czysty przypadek
    no i nie ma się (nawet z czystej złośliwości) do czego przyczepić

gratulacje, gratulacje, gratulacje
    nie wymieniam co mi się podoba, bo chyba wszystko mi się bardzo podoba
    niesamowite zdjęcia powstają każdego dnia, a ja siedzę w tym czasie przy komputerze i patrzę na to z osobistą zazdrością
    ale i z obywatelską radością, że mamy takich zdolnych Polaków - czyli nie wszyscy wyjechali

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kloseque Zobacz posta
    Antku, jak dawno temu powstało zdjęcie (swoją drogą bardzo udane)?
    Wiosna 2006
    Nikon + sporo gratów pasujących do niego Aktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów