Jedyneczka fajna, podoba mi się taki "nastrój uchylonych drzwi". I w ogole wydaje mi się, ze modelka ma wielki potencjał, popracujcie jeszcze razem nad jakimiś ciekawymi pomysłami.
Szukaj
Jedyneczka fajna, podoba mi się taki "nastrój uchylonych drzwi". I w ogole wydaje mi się, ze modelka ma wielki potencjał, popracujcie jeszcze razem nad jakimiś ciekawymi pomysłami.
Pozdrawiam - Jacek
www.fotojaw.com
Jedynka ładna, dwójka tragiczna.
Dwójka - modelka wygląda na o dwadzieścia lat starszą niż ta z jedynki. Zmarszczki, wszystko krzywe, nawet mogę dokładnie uzębienie ocenić. Włącznie z plombą w górnym rzędzie.
Jak można pokazać dwa tak skrajne zdjęcia?
Czy Tobie sie czasem coś nie pomyliło? Przypomnę, że to dział PORTRET, a nie MAKSYMALNIE_SZOPOWANE_PLASTIKOWE_TWARZE. Fotograf pokazał prawdziwe zdjęcie kobiety z krwi i kości, (pięknej kobiety, ale to nie ma nic do rzeczy) pokazał jak ona wygląda w jego obiektywie, zaproponował nam jakąś swoją wizję. A Ty o zmarszczkach i plombie? No ręce opadają...
Pozdrawiam - Jacek
www.fotojaw.com
Pozdrawiam - Jacek
www.fotojaw.com
Światło - nie wiem, serio nie mam pojęcia, o którego zęba Ci chodzito zdjęcie miało być inne od 1. Całkowicie. Bo jasne, tam wszystko jest krzywo, zmarszczki dwudziestoletnia czterdziestolatka i.t.d., ale jeśli jedna osoba się uśmiechnęła, kiedy uśmiech tej pani zobaczyła, to ja jestem zadowolony. Natomiast w 1 miało grać to, co Ci nie pasuje w 2.
Z Twojej wypowiedzi wynika wyraźnie, że nie powinienem pokazywać tych zdjęć razem, bo odbierane są jako set, którym nie są. To są 3 osobne foty, każda z innym pomysłem.
No i przede wszystkim cieszę się, że jedynka się podoba.
@JaW - modelkę jeszcze pomęczę, zapewniam. Jeśli coś z tego wyjdzie, to będę prezentował
pzdr, Maciek![]()
Skontaktuj się z nami