Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Joanna

Domyślnie

Jedyneczka fajna, podoba mi się taki "nastrój uchylonych drzwi". I w ogole wydaje mi się, ze modelka ma wielki potencjał, popracujcie jeszcze razem nad jakimiś ciekawymi pomysłami.
    Pozdrawiam - Jacek
    www.fotojaw.com

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Jedynka ładna, dwójka tragiczna.
    Dwójka - modelka wygląda na o dwadzieścia lat starszą niż ta z jedynki. Zmarszczki, wszystko krzywe, nawet mogę dokładnie uzębienie ocenić. Włącznie z plombą w górnym rzędzie.
    Jak można pokazać dwa tak skrajne zdjęcia?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Jedynka ładna, dwójka tragiczna.
    Dwójka - modelka wygląda na o dwadzieścia lat starszą niż ta z jedynki. Zmarszczki, wszystko krzywe, nawet mogę dokładnie uzębienie ocenić. Włącznie z plombą w górnym rzędzie.
    Jak można pokazać dwa tak skrajne zdjęcia?
    Czy Tobie sie czasem coś nie pomyliło? Przypomnę, że to dział PORTRET, a nie MAKSYMALNIE_SZOPOWANE_PLASTIKOWE_TWARZE. Fotograf pokazał prawdziwe zdjęcie kobiety z krwi i kości, (pięknej kobiety, ale to nie ma nic do rzeczy) pokazał jak ona wygląda w jego obiektywie, zaproponował nam jakąś swoją wizję. A Ty o zmarszczkach i plombie? No ręce opadają...
    Pozdrawiam - Jacek
    www.fotojaw.com

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaW Zobacz posta
    Czy Tobie sie czasem coś nie pomyliło? Przypomnę, że to dział PORTRET, a nie MAKSYMALNIE_SZOPOWANE_PLASTIKOWE_TWARZE. Fotograf pokazał prawdziwe zdjęcie kobiety z krwi i kości, (pięknej kobiety, ale to nie ma nic do rzeczy) pokazał jak ona wygląda w jego obiektywie, zaproponował nam jakąś swoją wizję. A Ty o zmarszczkach i plombie? No ręce opadają...
    Uważasz że pokazanie plomby w zębach jest korzystne w zdjęciu portretowym?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Uważasz że pokazanie plomby w zębach jest korzystne w zdjęciu portretowym?
    Albo nie rozumiesz, albo udajesz... W każdym razie pozdrawiam i miłego dnia.
    Pozdrawiam - Jacek
    www.fotojaw.com

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Krosno/Kraków

Domyślnie

Światło - nie wiem, serio nie mam pojęcia, o którego zęba Ci chodzi to zdjęcie miało być inne od 1. Całkowicie. Bo jasne, tam wszystko jest krzywo, zmarszczki dwudziestoletnia czterdziestolatka i.t.d., ale jeśli jedna osoba się uśmiechnęła, kiedy uśmiech tej pani zobaczyła, to ja jestem zadowolony. Natomiast w 1 miało grać to, co Ci nie pasuje w 2.
    Z Twojej wypowiedzi wynika wyraźnie, że nie powinienem pokazywać tych zdjęć razem, bo odbierane są jako set, którym nie są. To są 3 osobne foty, każda z innym pomysłem.

No i przede wszystkim cieszę się, że jedynka się podoba.

@JaW - modelkę jeszcze pomęczę, zapewniam. Jeśli coś z tego wyjdzie, to będę prezentował

pzdr, Maciek

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez plastus Zobacz posta
    Światło - nie wiem, serio nie mam pojęcia, o którego zęba Ci chodzi
    Ostatni ząb w górnym rzędzie z prawej (dla dziewczyny, albo lewym jak dla nas) strony.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów