Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Sesja w Lublinie

miejsce sesji Lublin modelka Malwina make up Ewa
    1.
    2.

kulten
    Gość

Domyślnie

Mam zbyt mała wiedzę w tym temacie i dlatego zapytam: to ps czy dobre pudry czy inne specyfiki tak wygładziły twarz?

Dodam od siebie, że ja bym się starał dać większy porządek włosom a 2jkę bym bardziej scroppował ale mogę się cholernie mylić .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Mam zbyt mała wiedzę w tym temacie i dlatego zapytam: to ps czy dobre pudry czy inne specyfiki tak wygładziły twarz?
    jak na moj wzrok to w 2 PS wygladzal twarz widac to zwlaszcza po kaciku lewego oka, dalszym jak i blizszym
    plastykowo jak dlamnie. na zdjeciu nr nie moge pojac postawy modelki jak i jej wygladu. czarno wokol oczu. wyglada strasznie niekorzystnie...

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    jak na moj wzrok to w 2 PS wygladzal twarz widac to zwlaszcza po kaciku lewego oka, dalszym jak i blizszym
    plastykowo jak dlamnie. na zdjeciu nr nie moge pojac postawy modelki jak i jej wygladu. czarno wokol oczu. wyglada strasznie niekorzystnie...
    No ja zamiat ps wolę postawić na kosmetyki, w tym tkwi siła wizażu. A co zdjęcia 2 moze modelka nie wyszła atrakcyjnie w rozumieniu męskiej oceny płci pięknej ale też wyszła na tyle specyficznie, że moim zdaniem ciekawie, zimno i ascetycznie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    na zdjeciu nr nie moge pojac postawy modelki jak i jej wygladu. czarno wokol oczu. wyglada strasznie niekorzystnie...
    heh nie wskoczyla mi 1...mea culpa chodilo mi oczywiscie ozdjecie nr1

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Jedynka jest dla mnie akceptowalna, ale dwójka mnie przestraszyła. Przebaczcie mi malkontenctwo, ale naprawdę przestraszyła. Dziewczyna z pewnością jest atrakcyjniejsza niż ta jaką pokazano na dwójce. Modelka na dwójce wygląda jak zjawa z jakiegoś horroru. Wygląda po prostu niezdrowo. Na jedynce widać normalną zdrową i dobrze wyglądającą dziewczynę, natomiast dwójka strach. Poza tym obróbka praktycznie pozbawiła ją skóry. Naprawdę wygląda jak duch.

Oszczędny w słowach Awatar rsuchorab
    Miasto
    Lublin/Pruszcz Gdański

Domyślnie

jedynka swietna, 2 jakos ciasno :/

Uprawnienia umieszczania postów