Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Fala

Domyślnie Fala

Zapraszam i pozdrawiam.

Domyślnie

jesli chciales tytulowa fale dac to trzeba bylo zejsc z aparatem do pozycji tzw "zaby", a tak wzrok wedruje po kadrze w jej poszukiwaniu i znajduje ja dopiero na dole kadru...kolorystyka ok, ale sam kadr do mnie nie gada...takie nic...

Domyślnie

Ja mam z kolei uwagi do czasu - fala nie jest ani do końca zatrzymana, ani ładnie rozmyta; słowem - naświetlałbym albo trochę dłużej, albo krócej, takie rozmycie mi nie leży.
    pozdrawiam - M.
    D50/F801/PiSix, N 18-70, N 50 1.8, S 105 2.8, S 10-20, KIRON 70-210 4, SB-800 i inne szpeje...

OKO KOTA

Domyślnie

Niewiele mi tu przeszkadza,akurat.Nie ma zbytnio mleka,fala się ładnie układa.Może troszkę za ciemno na falochronie.....i albo bardziej "jamnikowato",albo bliżej kwadratu...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Mi nie podoba sie dol kadru. Brakuje podlogi, piasku, ktory prowadzilyby wzrok wglab kadru. Gdyby nie ten mankament, to zdjecie mogloby zrobic furore A tak jest ok, ale czuje sie niedosyt.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Niewiele mi tu przeszkadza,akurat.Nie ma zbytnio mleka,fala się ładnie układa.Może troszkę za ciemno na falochronie.....i albo bardziej "jamnikowato",albo bliżej kwadratu...
    Andrzej dobrze prawi.

Domyślnie

j/w
    Dałbym jasniej i falochron i wode.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    No i ja się podpiszę pod moim imiennikiem
    Pzdr, Andrzej

Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .

Uprawnienia umieszczania postów