Szukaj
1ka mi sie podoba - ze wzgledu na refleksy na aucie
2ka - ciut ciemna, ale poprawna
3ka - fajnie widac podbicie lewej tylnej opony
4ka - ot taka sobie
5ka - ładnie widac spaloną tarczę
generalnie na wszystkich fotach brakuje mi chyba lekko ostrości i coś z kolorami nie tak - jakies przytłumione - chyba że mój monitor szwankuje
boli mnie kolano czasem
goldie77, dzieki za opiniefotki robilem sigma 70-200 macro z d50 o chyba nie najlepsze polaczenie, nie wiem czy to akurat wina body a z kolorami nie wiem co moze byc bo mam walniety monitor
wiec umnie wszystko jest raczej jasne i malo kolorowe
![]()
Ooo, znajomy! Artur koło Ciebie stałem w miejscu gdzie ostatnia fota. Też z D50 i też z sigmą, ale 70-300mm![]()
powiem Ci artek, ze na rallyonline.pl masz wiecej ciekawszych fotek niż te- znalazłem pare rodzynków - dorzuć jeszcze ze 4
![]()
boli mnie kolano czasem
goldie77, tzn??ktorektore bys proponowal??
1,2 i 4 fajne (w 4 tytuł robi swoje)
Panowie takie pytanko czym mozna zlikfidowac czasami wystepujace refleksy tak jak na fot.1 ?? 2 sprawa czy d50 moze miec wplyw nato ze czasami fotki wychodza nie ostre czy to wina szkla??
Artur25,
ad. 1) można próbować polarem, ale chyba lepiej wymodlić pochmurną pogodę.![]()
ad. 2) Zależy. Albo Ci nie nadąża AF (co może mieć źródło zarówno w szkle, jak i w body). A może masz złe ustawienia? A może po prostu żądasz rzeczy niemożliwych? Zawsze jakiś tam procent będzie nieostry...
Myslicie ze polar pomoze?? jesli tak to jaki wybrac standard hoya wystarczy czy moze shmc??
Skontaktuj się z nami