Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Kick on Route 66

Arizona

**

**
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Jakbyś wywalił te bazgroły pod zdjęciem to byłoby fajnie,chociaż deko zimnawo.Za dużo nieba..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Za duzo nieba, za malo krajobrazu. Dlaczego pion?
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

kulten
    Gość

Domyślnie

Byłoby poprawnie gdyby było więcej światła na dole co wydaje się dziwne, że tak ciemno przy takiej pogodzie.

Domyślnie

jednak jest lepiej anizeli ostatnio, ładna kolorystyka i ten przekładaniec na samym dole tez ciekawie wyglada

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Za duzo nieba, za malo krajobrazu. Dlaczego pion?
    Noo właśnie, także dla mnie za dużo góry
    Arizona lepiej wygląda w poziomie
    Pzdr, Andrzej

Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    jednak jest lepiej anizeli ostatnio, ładna kolorystyka i ten przekładaniec na samym dole tez ciekawie wyglada
    Potwierdzam.

Pomyśl o czyszczeniu matryczki
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Zdjęcie pokazuje atmosferę Southwestu bardzo dobrze, popieram decyzję pionowego kadru. Niebo według mnie w dobrej proporcji. Tam w Southwest właśnie tak się robi fotografie. Na tym polega specyfika. Warstwowa ziemia, ciekawsza jak się ją pokaże w pionie, tak jakby przekrój warstw. I niebo z chmurami aby równoważyło i dodawało trochę powietrza do tej gorącej i suchej ziemi.
    Kuleje jednak technika. Kolory są za ciemne i za nudne. Pewnie takie są w istocie, więc Ansel pokazywał to w mocnym b/w. Wtedy wygląda to lepiej,
    Poza tym chyba jest przechył. Ostrość kuleje, widać że na granicy szumów. Wyraźnie widać słabość szkła.

Domyślnie

Mam poziomą panoramę do obrobienia dziś z Wielkiego Kanionu, więc wkrótce wrzucę Będzie więcej ziemi (dziury w sumie )

Następnym razem oszczędzę bazgrołów.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

woda
    Gość

Domyślnie

A nie odnosicie wrazenia, ze zdjecie wyglada troche sztucznie? Kolory malo naturalne. Ktos wspopmnial, ze dol moglby byc jasnie. Dla mnie jest az za jasno. Na calym zdjeciu. Ok.. niebo moze byc.. taka jego natura.. ale czy gory nie wyszlyby ciekawiej gdyby az tak nia walily po oczach?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów