Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Pierwszy raz w tym dziale.

Witam.
    Dzisiaj po obiedzie wyszedłem na spracer z córką i zrobiłem pare zdjątek - chciałem pokazać Wam 2 szt. i prosić o radę i uwagi.

1.

2.
    Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |

Domyślnie

Powiem tak, ciekawa roślinka , ładnie w kadrze siedzi , ale te jasne plamy są deczko irytujące .

Domyślnie

jurek1906 - dzięki za podpowiedź i twoje zdanie, następnym razem jak już będę coś w tym temacie działał zwrócę na to uwagę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pimps Zobacz posta
    jurek1906 - dzięki za podpowiedź i twoje zdanie, następnym razem jak już będę coś w tym temacie działał zwrócę na to uwagę.
    Nie ma za co .Ten dział schodzi na psy , zdjęcia sobie leżą bez komentarzy ,bo ludziom nie chce się pisać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurek1906 Zobacz posta
    Nie ma za co .Ten dział schodzi na psy , zdjęcia sobie leżą bez komentarzy ,bo ludziom nie chce się pisać
    Może wszyscy są na wakacjach zdala od netu i cywilizacji.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurek1906 Zobacz posta
    ...i koty....
    Nie ma się co dziwić,że i komentarzy brak...Jakże inaczej ogląda się i z chęcią komentuje "dziką" przyrodę gdzie efekt jest wynikiem wielkiej pracy,poświęcenia i zaangażowania...
    Nie ma co porównywać fot np.Jurgena z sesją zwierzątka domowego czy z parku...To lata świetlne w podejściu do tematu.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    ...i koty....
    Nie ma się co dziwić,że i komentarzy brak...Jakże inaczej ogląda się i z chęcią komentuje "dziką" przyrodę gdzie efekt jest wynikiem wielkiej pracy,poświęcenia i zaangażowania...
    Nie ma co porównywać fot np.Jurgena z sesją zwierzątka domowego czy z parku...To lata świetlne w podejściu do tematu.
    wszystko się zgadza tyle tylko, że Jurgen strasznie skąpi tych swoich prac. Dawkuje niczym aptekarz Ale może to i dobrze, bo im rzadziej tym przyjemniej się oglada
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    ...i koty....
    Andrzejku , jurgen to jurgen , liga mistrzów , osobny dział dla Niego powinni zrobić "przyroda okiem jurgena" .Mi chodzi o to że zdjęcia sobie leżą bez komentarzy , 80-100 odwiedzin i kicha .Czemu w dziale krajobraz jest tyle dyskusji pod zdjęciami ?Wiem że tam jest wysoki poziom prac , ale te słabsze też mogą liczyć na słowa krytyki , ale tej która pomaga autorowi .Pimps,sorki za ot

Domyślnie

jurek1906 - nic się nie stało, dyskusja pewnie i na temat ale tak jak napisałem jestem pierwszy raz w tym dziale wię nie będe zabierał głosu na temat o którmy mówicie bo go nie znam.

Uprawnienia umieszczania postów