Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 45

Wątek: F-22 Raptor

Domyślnie

Wiesz dobrze jak mnie draznisz Raptorem ba! nawet na riat go nie bedzie gdzie ja specjalnie dla niego tam jade wiec...
    do wyboru albo ostrzezenie na forum za draznienie ludzi albo jazda po fotkach, co wybierasz?? :PP
    1. piekne zafalowanie powietrza ale... gory za duzo jak dla mnie
    2. centralnie jak na airliners a ja bym wiecej dolu widzial z tymi lodeczkami na wodzie i... czemu tak jasno? Piekne oderwania
    3. superzaste... do kwadratu bym
    4. prawie jak na 2 ciasno troche i airlajnersowo i za jasno deczko
    5. tak se bez emocji wiec jakby go nie bylo by sekwencja nie ucierpiala; deczko nieostre?
    6. nie wyswietla mi sie
    7. piekne! widac wygrana walke z przepaleniami? ladne beczki krecil
    8. fajny moment ale cos mi w kadrze nie gra i z ostroscia
    9. za duzo dołu MZ dalbym albo do panoramy albo wiecej gory i troche chmurki wyciagnal bo mozna
    10. siakis takis ten kadr tez centralny ale rozumiem ze ljotczik pokazywal ile piw do zamrazarki wrzucic
    11.paproch OFF i wiecej deczko powietrza nad maszyna
    12. klasyka u Was widze

ufffffff
    od razu mi lepiej
    a tak na prawde to zazdroszcze Ci jak cholera i zolc mnie zalewa ze nie lata F-22 w Europie w tym roku... na pewno bedzie w przyszlym ale mnie za rok na RIAT nie bedzie
    Serdecznie pozdrawiam
    www.hesja.pl

Domyślnie

se slawek odswiez watek zeby i sie 6 wyswietlilo

bo mnie szosteczka rozbroila

gratulacje!

Domyślnie

Michał, już wszystko napisane .. pięknie jest

Domyślnie

nie wiem jak Wy, ale ja jak ogladam fotki raptora to raz mam wrazenie - jaki on brzydki, pol sekundy pozniej - jaki pieekny - i tak w kolko cos specyficznego w tej bestii ejst

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kichu1979 Zobacz posta
    nie wiem jak Wy, ale ja jak ogladam fotki raptora to raz mam wrazenie - jaki on brzydki, pol sekundy pozniej - jaki pieekny - i tak w kolko cos specyficznego w tej bestii ejst
    dokładnie mam to samo ... to brzydkie kaczątko jest

Domyślnie

Świetna seria, 6 wymiat. 11 fajna.
    GALERIA FOTO | Nikon D80 + Nikkor 18-55VR + Nikkor 70-300VR

Domyślnie

Bardzo ładna seria, trochę tylko pp by się przydało, kontrast tu i tam oraz kolorki (przynajmniej u mnie) zbyt dużo żółtego. 6 potrzebuje chyba trochę więcej powietrza, na wszystkich bardzo dobra ostrość więc post processing nie powinien być problemem.

pzdr
    Nikon N70 ale to było bardzo dawno temu
    Canon robi najlepszy sprzęt a najlepsze zdjęcia robi ... ludzie robią najlepsze zdjęcia

Domyślnie

Piękne fotki. Gdzie ustrzeliłeś taki okaz ? Czy to były pokazy lotnicze ?

Cytat Zamieszczone przez mkl Zobacz posta
    Rewelacja! Zawsze lubiłem ten samolot. Jak byłem w liceum, to zajeżdżałem mój komputer grą F22 Total Air War. Wylatałem chyba kilka tyś godzin
    Ja grywałem w F22 Retaliator
    D80+18-105 VR | Nissin Di 622 | Velbon 600R | Akcesoria (Hoya, Hama, Lowepro)
    www.fotoryzacja.pl
    TOTAL BEGINNER

Domyślnie

Dziekuje za wszystkie opinie.Ciesze sie z kazdej podpowiedzi.
    Ten F-22 latawszy byl w Ounset Point RI.
    Wczoraj po nocy eksperymentowalem z moim monitorkiem i chyba przegialem z ta jasnoscia.
    Wszystkie moje kadry sa 4x6 lub 6x4 stad czasem za duzo dolow i gor lub bokow. Wydaje mi sie ze sa bardziej internacjonalne cos jak akordeon-harmonia. Ale macie racje i w nastepnym poscie cos pokombinuje.
    Wszystkie foty wyswietlaja mi sie normalnie i jak zawsze nie ma juz batonika edycji wiec chyba nie dam rady wyczyscic tego syfka i 11 taka zostanie.
    Dzieki i pozdrawiam. Michal.

Oszczędny w słowach Awatar analogowiec
    Miasto
    zachodnie rubieże RP

Domyślnie

Bardzo fajne zdjęcia no i oczywiście bardzo ciekawy "aktor" - raptorek to ciągle dla nas wielka egzotyka, faktycznie można pozazdrościć możności jego fotografowania.
    Pozdrawiam.

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów