Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Lodka

Domyślnie Lodka

I jak tu nie stanac i nie klepnac lustrem????
    Kerry Irlandia.....

Maj 09

Domyślnie

Całkiem przyjemnie się ogląda to zdjęcie

Domyślnie

ladnie jest ale dalbym cit miej ostro

Domyślnie

Tak tez mi sie wydawalo ze za ostro.....
    Jeszcze jedno z tej samej okolicy....w dole widac to jeziorko z poprzedniej foty....

Domyślnie

dwójka swietna , ladne kolory i bajeczne chmury i kadrowo super ...... czemu ja mieszkam na plaskim terenie , pozazdroscic tylko ci takich widokow

Domyślnie

Jedynka zbyt kontrastowa, a dwójka rzekłbym "standardowa" - sam mam taką - taki urok tego miejsca.
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Jedynka zbyt kontrastowa, a dwójka rzekłbym "standardowa" - sam mam taką - taki urok tego miejsca.
    Stary jeszcze nie pokazales mi nic co do mnie przemawia poza ta panorama.....pokaz ten twoj kadr...nawet i tutaj niech ludzie porownaja Wiem ze jedynke spapralem

Cytat Zamieszczone przez zaza67 Zobacz posta
    dwójka swietna , ladne kolory i bajeczne chmury i kadrowo super ...... czemu ja mieszkam na plaskim terenie , pozazdroscic tylko ci takich widokow
    Wiesz musze dojezdzac....w mojej okolicy jest plaskawo no moze lekkie gorki....ale do najbilzszych gor mam 120km
    Jutro znowu jade!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Stary jeszcze nie pokazales mi nic co do mnie przemawia.....pokaz ten twoj kadr...nawet i tutaj niech ludzie porownaja Wiem ze jedynke spapralem

Wiesz musze dojezdzac....w mojej okolicy jest plaskawo no moze lekkie gorki....ale do najbilzszych gor mam 120km
    Jutro znowu jade!
    Cóż, nie będę robił zdjęć, które będą do Ciebie przemawiać... one mają przemawiać do mnie i mają mnie cieszyć, a Tobie i innym mogą się podobać lub nie.

Fotografia wymaga poświęceń i czasami trzeba dojeżdżać... życzę Ci jutro dobrej pogody i udanych kadrów
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Cóż, nie będę robił zdjęć, które będą do Ciebie przemawiać... one mają przemawiać do mnie i mają mnie cieszyć, a Tobie i innym mogą się podobać lub nie.

Fotografia wymaga poświęceń i czasami trzeba dojeżdżać... życzę Ci jutro dobrej pogody i udanych kadrów
    A to dziekuje....
    Pozdrawiam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów