Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: nad rzeka

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie nad rzeka

Nad rzeką, ale rzeka za krzakami i jej nie widać mala panoramka, zlożona z 4 plików

http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Światło fajne niebo również ale to drzewo chyba potrzebowało by więcej miejsca z lewej strony. ( jeżeli było to możliwe to przesunąć kadr w lewo) A poza tym wierzchołek drzewa jakiś taki czarny. Są to ślady po maskowaniu ?
    Ostrość coś nie bardzo ją widzę na tym zdjęciu. Jeżeli to są tylko moje problemy ze wzrokiem to mam nadziej że przejściowe

Domyślnie

Jest nie ostro...a szkoda...!

Domyślnie

juz powiedzieli ze nie ostro i dodam ze kolory jakies takie dziwne ,,,, a kadr fakt dalbym lekko w lewo

Domyślnie

kolor podłogi teraz widzę, że trochę za bardzo
    wierzchołek drzewa faktycznie nieco ciemny, ale drzewo stoi w cieniu z którego było wyciągane ale szczegóły na czubku są, śladów po maskowaniu nie ma.
    Co do ostrości- tak jak pisalem w wątku nr 1- mam z tym ostatnio jakieś problemy przy okazji zmniejszania Bo albo wychodzi mi nieostra papka, albo żyletka. Nie mogę odnaleźć środka Niemniej jednak w pełnej rozdzielczości ostrość jest w sam raz i wygląda to lepiej niż tu.
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

kulten
    Gość

Domyślnie

Ja dorzucę jeszcze zbyt świecący fragment w prawym dolnym.

Domyślnie

Bardzo ładne i ciekawe niebo. Z resztą już gorzej.
    Ale gdyby ostrość była dobra, dół ciemniejszy i kadr nieco w lewo - byłaby bardzo przyjemna panorama.

Uprawnienia umieszczania postów