Nie mój wprawdzie, ale jego ulubione powiedzonko to "Kolego, pożycz złotówkie, bo do piwa brakuje..."
Krytyka (jak zwykle oczywiście konstruktywna) mile widizana.
Szukaj
Nie mój wprawdzie, ale jego ulubione powiedzonko to "Kolego, pożycz złotówkie, bo do piwa brakuje..."
Krytyka (jak zwykle oczywiście konstruktywna) mile widizana.
D80, Nikkor 50/1.8, Sigma APO 70-300/4-5.6, Sigma 17-70/2.8-4.5, dużo chęci do nauki, mało czasu
z jednej strony podoba mi sie - mily kadr, ale obrobka jakos mi nie podchodzi - czegos mi brak...
"Nikon może mieszkać z innymi zwierzętami i dziećmi. Obowiązuje umowa adopcyjna. Kociak dostanie wyprawkę: paczkę karmy, legowisko, miseczki i ulubioną zabawkę."
WaWeWu
Za ziemisto, za ostro MZ
Brak mi pewnej miękkości i ciepła jako kontrastu dla takiej obróbki.
No i chyba ciut przeostrzone (choćby biała linia wokół prawego policzka kolegi)
A ten pan pewnie za piwko pozował?![]()
D80, Nikkor 50/1.8, Sigma APO 70-300/4-5.6, Sigma 17-70/2.8-4.5, dużo chęci do nauki, mało czasu
Kiedyś pod sklepem nie można było pić, teraz już nawet fotografować zabraniają"straszna Pani Ze Sklepu" fantastyczne określenie
![]()
Witam. A mi się podoba, tak lekko Draganem zapachniało. Pozdrawiam
A pokaż pozostałe dwa?![]()
Pokażę, ale w poniedziałek, bo w domu mam bardzo kiepski monitor i na pewno obróbka będzie do bani. Pozdrawiam
A Dragan to Mistrz Niedościgniony, oby dane mi kiedyś było posiadać galerię choć w jednej dziesiątej tak piękną, jak jego.A mi się podoba, tak lekko Draganem zapachniało.
Skontaktuj się z nami