Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Daniel I Justyna

Witam,

jakies dwa tygodnie temu zamiescilem zdjecia z poprzedniego wesela

wzbudziły one wśród Was mieszane uczucia, mieliście zastrzeżenia głównie do obróbki (całkiem słuszne zresztą)

zapraszam do obejżenia kolejnej relacji, zdjęć jest 65 (wybranych z ok 300 które dostali młodzi), myślę, że warto dotrzeć do końca galerii, bo zdjęcia są ustawione chronologicznie, a pod koniec są nawet fotografie z szybkiego pleneru nocnego (stawik przy restauracji)

Dzięki za wszystkie opinie

Zapraszam do obejrzenia galerii: http://www.kamilczaja.com/justynaidaniel

na zachętę wrzucam trzy zdjęcia

D810 | D800 | 2x D610 | N50 1.8 | N 10.5 2.8 | T 11-16 2.8 | N 24-70 2.8 | N 70-200 2.8 VR | 105 VR

Domyślnie

zero komentarzy, to o czymś musi świadczyć.
    Moze za dużo zdjęć umieściłem ?
    D810 | D800 | 2x D610 | N50 1.8 | N 10.5 2.8 | T 11-16 2.8 | N 24-70 2.8 | N 70-200 2.8 VR | 105 VR

Domyślnie

Chyba raczej za mało i wcale nie te najlepsze. Podoba mi się całość. Wiadomo - są zdjęcia lepsze i gorsze. Z tych gorszych, to w niektórych kolor skóry wydaje mi się zbyt czerwony. Z tych lepszych, to masz moim zdaniem naprawdę parę dobrych emocjonalnie kadrów. Fajna para, fajne wesele Tylko się cieszyć

pzdr
    Im gorsze zdjęcie tym więcej sfrustrowanych trolli.

www.photorganic.blogspot.com

Domyślnie

Nawet najmniejszy set powinien byc spojny - choc troche.

Milo ze siegnales po "sztuczki strobisiowe" - jako urozmaicenie niektorych kadrow - OK.

Balans bieli na zdjeciach w kosciele (galeria 65 zdjec) i na jednym (powyzszym) z pleneru - to nie tak powinno wygladac.
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cammal Zobacz posta
    Witam,
    Dzięki za wszystkie opinie

Zapraszam do obejrzenia galerii: http://www.kamilczaja.com/justynaidaniel
    Pozwolę sobie skomentować... Zdjęcia bardziej podobałyby mi się, gdyby cała galeria była B&W stylizowana na stare zdjęcia, gdyż mam wrażenie, że niektóre kolorowe zdjęcia mają wygląd starych fotek, trochę przeleżałych gdzieś na kupce w szafie. Mogłoby to fajnie wyglądać. Pamiętam takie fotki z szafy moich rodziców... Takie matowe, pożółkłe i jeszcze z karbowaną ramką...
    MKL (Fotoblog)
    – Co jest?!
    – Nic, panie kierowniku! Oczko mu się odlepiło. Temu misiu.

Uprawnienia umieszczania postów