Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Rozstaje

Domyślnie Rozstaje

W obliczu deszczowej pogody ostatnio. Niech się tak rozpogodzi:

System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
    Pozdrawiam Marek

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Niby zdjęcie po prostu OK, ale się przyglądam i przyglądam. Nostalgia za dawnymi czasami? Za latami dzieciństwa spędzonymi na Roztoczu gdzie takich rozstaj cała masa? Rozstaj na których straszą strzygi i błądniki...?
    Gdzie przemierzałem całe pałacie drabinistymi furmankami, jadałem młode ziemniaki ze śmietaną i zsiadłym mlekiem, gdzie chaty były bielone wapnem? Gdzie lasy pachniały żywicą i żurawiną?

Domyślnie

Dzięki swiatlo taki komentarz, taka reakcja na zdjęcie jest lepsza od ochów i achów ...
    Pozdrawiam Marek

swiatlo
    Gość

Domyślnie

No ponownie wracam. Gapię się i gapię. Coś w tym jest.
    Rozstaje, krzyż, drzewo, piękne niebo. Piękne miejsce. Technicznie światło mogłoby być lepsze, ale i tak zdjęcie chwyta mnie za serce. Ma to miejsce jakąś niezdefiniowaną głębię...

Domyślnie

Zdjęcie wabi oko...

Domyślnie

Podoba sie....ladna kompozycja i kolorki!

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Marku może wyda Ci się do dziwne, że tym razem nie przeczytasz epistoły mojego autorstwa...

Podoba mi się. Fotka jest OK. Kadrowo, kolorystycznie, tematycznie, jakościowo. Estetyka na 5+.

pozdr!, P.

Domyślnie

Swietne miejce, niebo... W zasadzie większą uwage przykuwa krzyż niż drzewo.
    Ładny, sielski obrazek.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

A ja wchodzę tu kolejny raz i przepraszam, ale składam broń: mnie nie łechce. Dróżki z akcentem industrialnym, świeżo porozjeżdżane kilkoma różnymi rodzajami przemysłowych opon. To w mojej jaźni przesuwa ciężar obrazka z romantyzmu i zadumy w stronę "jedzie chłop po polu, jedzie na traktorze", ciężkich prac budowlanych itd. Jak czytam te liczne zachwyty to się zastanawiam, czy nie zostałem nosorożcem, bo żadnych emocji ani kompozycja, ani przesłanie, ani niebo, ani drzewko, ani krzyżyk we mnie nie wołają (sorry, marbed). Te, kolorki ino ładne
    pzdr
    pozdrawiam - M.
    D50/F801/PiSix, N 18-70, N 50 1.8, S 105 2.8, S 10-20, KIRON 70-210 4, SB-800 i inne szpeje...

OKO KOTA

Domyślnie

peludito nie masz potrzeby przepraszać każdy ocenia po swojemu. Natomiast takiej dróżki rozjeżdżonej wozami drabiniastymi na drewnianych kołach obitych bednarką ciągniętymi przez konie niestety nie uświadczysz na Podlasiu po roku 1970 za wyjątkiem imprez folklorystycznych. Takie czasy
    Pozdrawiam Marek

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów