Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Szosowe Mistrzostwa Polski

Wszelkie opinie mile widziane. Pomimo, że to moje pierwsze zdjęcia na forum, nie szczędźcie krytyki, najlepiej konstruktywnej.
    Zniosę wszystko

1 Strefa bufetowa

2

3

4 Peleton prowadzi Maciej "Patera" Paterski

5

6

7

8 Finisz

9 Nowy Mistrz

10 Chwila dla fotoreporterów

FOTOGRAFIA

Domyślnie

Jak na początek to całkiem fajnie, ja bym jednak pobawił się w ciaśniejsze kadry, trochę rozjaśnił i wyostrzył fotki
    Podobają mi się:
    4-fajnie pomyślane
    5 - z lewej za dużo krzaków,z prawej niepotrzebni ludzie
    6 - co do kadru niemam zastrzeżeń.

Z tych co mi się nie podobają:
    1- Za szeroko, za dużo tłumi i najważniejsi ludzie nieostrzy
    2- nieostro i nieciekawie kadrowo
    3- niby ok, ale takie mocno zwykłe foto
    7 - nieciekawy kadr, koleś po lewo niepotrzebny, z prawej strony też nieciekawie
    8 - Ja nie widzę tutaj tego finiszu
    9 - typowe foto z "pudła"
    10 - Lepiej jakbyś stał z pozostałymi fotografami i robił w tym momencie to foto co oni

Tak się składa, że od niedawna fotografuje maratony rowerowe(trochę inaczej niż w kolarstwie szosowym, ale jednak to kolarstwo). Jakby cię to interesowało to zapraszam na Polandbike.pl -->> Galeria

Domyślnie

projacek. To zdjęcie z kraksy na torze zarąbiste. Gratulacje.
    rainbowwarrior. Nie podobają mi się fotki. Wszystkie jakieś takie nijakie. Ostatnio swoje zdjęcia z wyścigu solidarności skasowałem . Fotografowanie kolarzy szosowych to wg mnie jedno z trudniejszych zajęć . Jeszcze nie zrobiłem fajnego zdjęcia. Tak jak napisał projacek brakuje fotek z bliska. Twarze , emocje . Tak sobie napisałem ale expertem nie jestem

Pozdrawiam
    Czarek

Domyślnie

Dziękuję bardzo za wszystkie uwagi.
    Projacek, zdjęcie o którym pisze czarekk, rzeczywiście świetne.
    FOTOGRAFIA

Domyślnie

nie jest żle jak na początek. Naprawde dobre foty szosy to ino z motocykla, albo szkiełka nalezy mieć przyzwoite. Faktycznie finisz zwaliłeś - ale to pewnie tez brak doświadczenia i sprzetu - tam jest 75km/h i najbezpieczniej to D3 -11kl/s i duży bufor w zapasie - palec na spust i ostatnie kilka sekund robisz film - potem wybierasz, bo inaczej to taki efekt - albo ci uciekli z kadru, albo brakło bufora i migawka stanęła... i po finiszu. Dla mnie najciekawsze to 4 i 6.

Uprawnienia umieszczania postów