Close

Strona 7 z 12 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 114

Domyślnie

...i nagle sprzedaż aktualnych fałerek skończyłaby się
    Nikoniarz-majsterkowicz

Domyślnie

byłaby niezła beka, jakby w na święta wypuścili prototypowe AF-S VR II 75-150/2G za ca 12-15k
    Naucz się czytać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    A ja widzę to czarno głównie z powodu kryzysu. Nowe wyroby to gigantyczne inwestycje w badania, w konstrukcje, w technologie, w linie produkcyjne. Na to trzeba dużo kasy. To się oczywiscie może opłacać nawet w kryzysie, jeśli zostanie sprzedane w sensownych ilościach.
    Gdzie jest kryzys. Od dnia premiery Nikon AF-S Nikkor 35mm f/1.8G w Stanach jest nieosiągalny w sklepach. Nowe dostawy wyprzedają w kilkanaście minut.
    W B&H od jakiegoś czasu D3 również nieosiągalny. Podobnie EOS 5D Mark II, a nie są to aparaty tanie.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Obyś miał rację, bo takie 120-450, albo coś w tym guście, to bym chętnie wypróbował.
    Jacek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    Obyś miał rację, bo takie 120-450, albo coś w tym guście, to bym chętnie wypróbował.
    Nie ty jeden

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Władca Pixeli Zobacz posta
    Gdzie jest kryzys. Od dnia premiery Nikon AF-S Nikkor 35mm f/1.8G w Stanach jest nieosiągalny w sklepach. Nowe dostawy wyprzedają w kilkanaście minut. W B&H od jakiegoś czasu D3 również nieosiągalny. Podobnie EOS 5D Mark II, a nie są to aparaty tanie.
    To jest jednak bardziej kwestia ograniczonej podazy niz popytu. Nikon w czasach kryzysu ograniczyl produkcje w sensie wolumenu i przesadzili w druga strone. Pisal o tym Thom Hogan i pare innych zrodel jeszcze...

Domyślnie

Heh, no niech sobie robią nowe szkła, body. Dla mnie wymarzone szkła i tak już istnieją, np 24-70/2.8. Problemem jest jednak pieniądz.
    Co mi po nowych, super- drogich szkłach w ofercie. I tak prawdopodobnie zostanę przy tym, co mam. (Ale na zawartość torby bynajmniej nie narzekam).
    Kiedyś Zenit, później Nikon i Canon, obecnie Leica wspierana Sony RX100 mk2 wraz z analogami.
    Prywatnie: http://lopal/blogspot.com

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Zdjecia sie nauczcie robic, a nie na sprzet czekacie

A tak na powaznie - ja z tej listy wzialbym sobie 300/4vr, 400/5.6vr, i D300s + starego, nierobiacego juz zdjec D700, ktorego na liscie nie ma

Domyślnie

Co Wy z tym "s" ? Przecież Nikon od dawna do swoich modeli nie dodaje już litery "s", tylko "x"

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Ale to bedzie 's' od shaolin wiec cicho

Strona 7 z 12 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów