Szukaj
no przecież nie męczysz... po to jest forum, zeby fotki wstawiac...
ale do rzeczy:
fotki są dośc surowe, rzekłbym dość oszczędne w obróbce...
nie wiem czy to wada, czy nie, ale czasem wypada ją uzyć.
tu chyba przydaloby się nieco...
zdjęcia sa poprawne. nie zachwycają, ale nie przerazaja...
na jedynce fajny bokeh, ale dla mnie za ciasno.
na dwójce - układ ust kładzie zdjęcie. next time poproś o więcej zdecydowania - albo otwiera buzię, albo ją domyka
na trójce dośc przyjemnie. poproś może swoją modelinę, żeby nie usmiechala się na każdym zdjęciu.
zauważ, że mina na jedynce i trójce jest jednaka. czasem inna mina może nadać Kobiecie nowego wymiaru... warto eksperymentować i oglądać fotki kolegó na forum... zwłaszcza tych od glamoure... ehhh
aparat jest, modelina jest, światła też sporo na zewnątrz. próbuj dalej.
pozdr.
rafał
zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
SB900 frotto cokin lowepro epson L800
Dwa pierwsze faktycznie trochę ciasno ale nie ma tragedii. Najciekawsza z całej serii 3, trochę za dużo lewej strony i mydlin ale to tylko czepianie się. Przyjemna i sympatyczna modelka, na pewno można zrobić jeszcze tysiące super fotek z jej udziałem. Kolorki też fajnie dobrane. Podobają siępozdrawiam
http://web.me.com/s.wisniewski
D80, N18-200VR, N50 1.4
kasior a nie pomyslales, ze czesc wchodzi by podpatrzec Twoje fotki i poczytac komentarze by sie czegos nauczyc - jest zasada, ktorej sie ja akurat trzymam - jak sie nie znam to sie nie odzywam na dany temat - chyba, ze sie czegos naucze to wtedy wypowiadam sie na dany temat
wiec nie mysl, ze meczysz kogos fotkami - zawsze ktos odpowie Tobie na twoj post
co do fotek jak dla mnie 3 za ciemna
"Nikon może mieszkać z innymi zwierzętami i dziećmi. Obowiązuje umowa adopcyjna. Kociak dostanie wyprawkę: paczkę karmy, legowisko, miseczki i ulubioną zabawkę."
WaWeWu
Tylko trójka. Tylko na trójce widać że dziewczyna pozuje dla Ciebie i nawiązuje z Tobą kontakt.
Jedynka też zresztą miła, ale bez rewelacji.
Na dwójce widać że zdjęcie skradzione innemu fotografowi.
Trójka pozytywna, wreszcie masz jakiś kontakt z dziewczyną. Ciut za ciemno? Może tak, ale tylko trochę...
Skontaktuj się z nami