Szukaj
jedynką zmiażdzyłes, reszta - po obejrzeniu jedynki - odchodzi na dalszy plan
bonusik tez fajny
Dzięki za komentarz![]()
dokładnie, jak byś dał jedynkę na końcu całokształt robił by dużo lepsze wrażenie
jedynka rox![]()
D40|D70|D200|Nikkor 18 - 55 (KIT)|Tamron 55 - 200|Nikkor 50mm f1.8
1 robi mocne wrażenie, ale ...
6 jak dla mnie budzi największe emocje i wspomnienia, ale chyba dlatego, że znam to miejsce,tą wodę i wiatr, i jestem wstanie wyobrazić sobie jak rewelacyjne panują w Chałupach warunki, aż chce się zabrać sprzęt i iść nad wodę![]()
SinkER II D200, D700
Dla mnie także 1 i bonus najlepsze. Zobaczyłem pierwsze i spodziewałem się następnych fajnych zdjęć. Troszkę się zawiodłem, ale bonusik na końcu znów podniósł jakość całokształtu.![]()
Dzięki za komentarzeTo mój debiut w tym dziale i nie chciałem za bardzo eksperymentować z kadrami i obróbką - ale jak widać eksperymenty spodobały się najbardziej
Mam jeszcze pytanie: co porawić w pozostałych, aby na pryszłość lepiej wyglądały? Inne kadrowanie, obróbka, ciaśniej/szerzej?
1 i bonus suuuuuper!
Genialna pogoda na plywanie, ja chyba juz dawno bylabym na desce, a nie foty pstrykala![]()
d700
Kaper?
Bonus bardzo ladnie, jedynka ok, ale nie zachwycila mnie jak wszystkich, nie wiem dlaczego, moze dlatego, ze czesto widze takie widoki.
Najbardziej podchodzi mi chyba 7 z wzgledu na uchwycony moment.
Skontaktuj się z nami