Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: ehhhh - marta

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Widzę że masz oczywistą tendencję do glamourowych póz i ekspresji. POnieważ ja cenię naturalność i swobodę, to nie jestem zbyt zachwycony tymi zdjęciami. Ale to kwestia gustu.
    Z tych zdjęć tylko jedynka mi się podoba. Tak właściwie to mi się bardzo podoba. Jest technicznie dobra, dziewczyna nie wygląda jak stwór z innej planety, nie jest zdeformowana jakąś nienaturalną glamourową miną czy ekspresją. Jest zdecydowanie OK.
    Dwójka jest dziwna i nie jestem zwolennikiem czegoś takiego. Ale to kwestia gustu jak powiedziałem.
    Trójka jest przerysowana i przejechana. Ponownie - jak na mój gust. Dziewczyna jest zdeformowana bliskością obiektywu - usta nadęte jak u ryby.
    Nie wiem, może komuś to się podoba, ja jestem z innej planety.
    Tak więc tylko jedynka dla mnie, proszę...

Domyślnie

witam.
    tak swiatło. lubię taką stylistykę. ciagle się jej uczę... wiem ze to nie Twój kosmos estetyczny i konceptowy. co do fotki trzeciej - może i masz trochę racji, ale mam taki obiektyw, ze nie pozwala mi się zbliżać zbytnio do modelek...
    dzieki za opinie.

może to spodoba Ci się bardziej:
    zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
    nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
    manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
    SB900 frotto cokin lowepro epson L800

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nonnatus Zobacz posta
    może to spodoba Ci się bardziej:
    O, zdecydowanie! Ładny naturalny profil, ręka w geście ekpresji, bardzo ładnie.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów