Witam - w tym dziale będzie moje pierwsze
Moja żonka - Ania
Szukaj
Witam - w tym dziale będzie moje pierwsze
Moja żonka - Ania
Pomysł dość oklepany. Za jasno, przydałoby się trochę kontrastu ze względu na czarną smugę na oczach, i oczy - zbyt wybielone białka. Ogólnie słabo. Jak dla mnie.
pokaz Ani to zdjecie to Ci wyprawi taki wyklad z muzykologii, ze wiecej po aparat nie siegniesz...
侍
Każdy ma swoje zdanie - nic nie wybielałem - a i proszę o bardziej inteligentna krytykę - bo Pan "R" chyba się zagalopował - jak się Panu nie podoba - proszę powiedzieć jak już przedmówca wspomniał - że się nie podobaI tyle!
A jakby "Wasza wysokość Pan R" wysilił się i spostrzegł - że niektórzy tutaj się uczą -i nie zjedli ostatnich rozmów jak Pan - wiec jeżeli moim skromnym zdjęciem - obraziłem Waszą wysokość i to forum - to tak posłucham się i na pewno aparatu w ręce nie wezmę i czasu nie będę tracił żeby się tutaj od was czegoś nauczyć.
A mi się zdjęcie podoba, co z tego, że może i jest niedoświetlone, mi się podoba i tyle, przykuwa uwagę, oczy piękne. A to czy poprawne technicznie czy nie "kupam" na to... Zdjęcie spełnia swoje zadanie.
jakieś dziwne plami powstały na źrenicach
zdjąłbym kolor z całego zdjęcia, takie czarnobiałokolorowe mixy mi nie leżą
kadr fajny
Zdjęcie ma jeden, ale poważny minus. Zamiast skupić się na kompozycji, grze "kolorów", stylizacji, skupiamy się na fakturze. Na wykonaniu malunku. Na fakturze skóry pod czarną farbą. To raczej nie o to ma chodzić. Światło bardzo mocne, brak szczegółów w światłach. Kadr niewłaściwy moim zdaniem, ze względu na wspomnianą naturalistyczność przekazu. Słaba kompozycja, a półuśmiech nie pasuje do tej stylizacji według mnie.
Ogólnie tak sobie, raczej widziałbym to jako wprawka przed kolejną próbami niż zdjęcie docelowe z tym motywem.
Skontaktuj się z nami