Dzięki Jarek ale to trochę mało w sumie 6 kartek, chyba trzeba będzie kuć wiedzę w ogniu walki![]()
![]()
pozdrawiam Antek
Szukaj
Dzięki Jarek ale to trochę mało w sumie 6 kartek, chyba trzeba będzie kuć wiedzę w ogniu walki![]()
![]()
pozdrawiam Antek
Nikon + sporo gratów pasujących do niegoAktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.
Alf obiecał tutka za kilka roboczogodzin. (tupanie nogą)
FED-2 + Industar 26M f2.8/50mm, FED-5 + Industar 61 L/D f2.8/52mm, Zenit TTL + Helios-44m f2/50mm. Nikon jakiś też się znajdzie.
.... czytałem, czytałem - Jacek ma duże doświadczenie w tym temacie, więc i wiedza jest a ponadto on to chyba wręcz kocha. No jest się od kogo uczyć, więc czekajmy spokojnie na finał![]()
Pozdrawiam Antek
Nikon + sporo gratów pasujących do niegoAktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.
kurczę chciałem w niedzielę powiesić, ale w sobotę plener grupy jeleniogórsko/dolnośląskiej, więc termin się ciut przesunie...tak ze 2-3 dni...
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
... przecież się nie pali, fakt że wiele kolegów na to czeka. Myślę że nie spiesząc się zrobisz to kiedy będziesz miał więcej czasu i tak jak to sobie opracowałeś. Fajnie że chcesz się tą wiedzą podzilić z innymi![]()
Pozdrawiam Antek
Skontaktuj się z nami