Szukaj
Podobają mi 3,7 i 9
Reszta jak dla mnie trochęza ciasna, wolę jak widać coś więcej wokół samochodu.
Zresztą ostatnio pisałeś pod moimi zdjęciami dokładnie na odwrót
Ja sobie sopot w tym roku odpuściłem, zawsze ta sama trasa trochę mi się już znudziła
Najbardziej w zaprezentowanych podoba mi się 3, za kadr i tło.
pozdr.
SinkER II D200, D700
dawno u Ciebie nie byłem, widzę ze robisz coraz lepsze foty - fajnie i kolorystycznie i kadrowo![]()
Dzięki, Harb. Staram się.Staram się szukać ciekawej kompozycji całego zdjęcia, nie tylko pokazać samochód. Kolor, światło, tło...
Sopot jest próbą kreatywności - rok w rok ta sama trasa... Trzeba nieustannie szukać nowych pomysłów.
odemnie sie wiele nie nauczysz
nie znam sie na fotografowaniu sportów motorowych
mogę jedynie opisać swoje odczucia co do poszczególnych fotek
no to tak:
1) opony na 1/3 kadru bardzo go zakłócają
2) fajne uzupełnienie serii i to wszystko
3) bardzo mi sie podoba (i kadr i ostrość i wozik)
4) "co autor miał na myśli?"po prostu bardzo słaby kadr ... ani nie jest pokazana publika ani auto ... po prostu nie czuję tej foki
5) ładny kadr ale jakoś tak nie do końca ostro (wiem, że niektórzy lubią czuć ruch na fotkach ale tutaj ani nie czuję ruchu ani nie widzę "zamrożenia ruchu")
6) kadr ładny, fotka ostra ale .... no właśnie ... brakuje mi czegośchyba lepszego wozu
![]()
![]()
7) mnie ten kadr nie leży ... bardziej by mi odpowiadało zdjęcie zrobione ułamek sekundy wcześniej z ostrością ustawioną na przód samochodu. A tak to jest tylko bok a ostrość jest tylko w małym fragmencie kadru
znowu opony i tył samochodu ... niby ostro tylko na co komu ta fotka?
9) kolejna fotka, która mnie nie rusza
10) fotka ostra ale kadr kompletnie mi nie leży
pozdrawiam![]()
Skontaktuj się z nami