Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Asia

Domyślnie

moze mam cos nie tak z monitorem w pracy ale tutaj kolor skóry ma zielony zafarb
    Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...

Domyślnie

Dziękuję za pomoc to moja pierwsza próba umieszczenia fotki na forum . Fotka jest chyba nieco za duża . Tak czy inaczej BARDZO DZIĘKUJĘ za pomoc!!!!!

Domyślnie

gsg9 rob maksymalnie 800 pixeli przy dluzszej krawedzi i bedzie git
    Kwiatek - to nie monitor - skora jest zielona
    "Nikon może mieszkać z innymi zwierzętami i dziećmi. Obowiązuje umowa adopcyjna. Kociak dostanie wyprawkę: paczkę karmy, legowisko, miseczki i ulubioną zabawkę."
    WaWeWu

Oszczędny w słowach Awatar Teri
    Miasto
    Wasilków/Białystok

Domyślnie

Ja sama jestem mocno początkująca, ale wydaje mi się, że zdjęcie jest za bardzo nasycone. Szczególnie rzuca się to w oczy na sukience - kwiaty za bardzo "biją po oczach"
    D80, Nikkor 50/1.8, Sigma APO 70-300/4-5.6, Sigma 17-70/2.8-4.5, dużo chęci do nauki, mało czasu

Domyślnie

zdjecie jest nieskonwertowane do sRGB, stad tez pewne roznice w odbiorze barw.
    Otworzyłem je w PS (w oryginalnej przestzeni Adobe) i jest wg mnie bardzo ładnie nasycone, z mozliwymi wprawdzie korektami balansu bieli (oziebienie), ale wcale niekoniecznie.

Bardzo porządne, ładnie skomponowane i przyjemnie kolorowe zdjecie
    I'm not always right, but I'm never wrong...

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Nasycone jest OK, kolory skóry choć wydają mi się zbyt brązowe na moim ekranie, ale pewnie są naturalne.
    Jak na zdjęcie w kategorii albumowej to bardzo dobre. Na ścianę w korytarzu albo pokoju to w sam raz. Chociaż nieba bym odjął, i to dużo.

Uprawnienia umieszczania postów