Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Agata - eithel

Domyślnie Agata - eithel

Dwie odslony tego samego kadru:

mod: Agata Felisiak
    styl: Anna Rosiak
    m-up: Marina Wybór

Domyślnie

w zasadzie to podoba mi się wersja 1. Obróbka 2 jest moim zdaniem nietrafiona - skóra wyszła na nim fatalnie.

Sith Hospodar Impaler Awatar Dex
    Miasto
    Alpy Transylwańskie

Domyślnie

Kolorystycznie - bardziej mi podchodzi 1 Urocza dziewczyna.

Domyślnie

1ka lepsza jeśli chodzi o kolory - tylko za centralnie no i bałagan straszny w kadrze.

No to mam przechlapane.
    Pozdrawiam Piotr Nikon z8 z50 + Tamron 90 f2,8 + sb600 +nikkor 18-105 + tamron 150 600 G2

Domyślnie

Bałagan mi się podoba.
    1 - Dobre, choć widział bym to w kwadracie, z uciętą górą nad naklejkami na bramie.
    2 - Choć lubię cross, ten jest za mocny.

Domyślnie

Cross agresywny, fakt. Tylko co tu gadac przy nim o kolorze skory? Fakt, mocny...

Bałagan porządany, powinno go byc jeszcze wiecej

Domyślnie

no gadac - tym bardziej, ze na ramionach mocno (że tak delikatnie powiem) nierównomierny

Domyślnie

Nie ukrywam ze nie przepadam za cross-em i tak troche sie zmuszam do ogolnej tendencji w tym temacie. Obiecuje, bede cwiczyl dalej

I wiecej krytyki, WIECEJ PROSZE!

Domyślnie

1 zdecydowanie bardziej mi sie podoba
    Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    Nie ukrywam ze nie przepadam za cross-em i tak troche sie zmuszam do ogolnej tendencji w tym temacie. Obiecuje, bede cwiczyl dalej

I wiecej krytyki, WIECEJ PROSZE!
    cieszę się , że Ciebie tu widzę Piotrze ...co do fot, mnie jakoś cross nie przeszkadza, wręcz nawet bardziej mi podchodzi, skóra jest inna , ale ten kolor nie męczy, nie robi krzywdy modelce (ale dobrze wiesz, że sam wręcz nadużywam crossa i moja opinia nie jest obiektywna - niemniej cross bardziej pasuje do tego klimatu, a wręcz go jeszcze współtworzy)
    samo foto jest oki, fotograficznie bez zarzutu, ale też muszę szczerze przyznać, brakuje w nim jakiegoś punktu, dzięki któremu zatrzymałoby foto uwagę na dłużej
    Pozdrówka Jacek ....

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów