No to trzeba namierzyć, na jakim etapie obróbki wylatuje ten EXIF. Wywołaj zdjęcie w ACR, zapisz do tiffa i sprawdź, czy jest. Jeżeli jest, to otwórz go w PP, zapisz i znowu sprawdź. Podziel się spostrzeżeniami, będziemy działać dalej.![]()
Szukaj
No to trzeba namierzyć, na jakim etapie obróbki wylatuje ten EXIF. Wywołaj zdjęcie w ACR, zapisz do tiffa i sprawdź, czy jest. Jeżeli jest, to otwórz go w PP, zapisz i znowu sprawdź. Podziel się spostrzeżeniami, będziemy działać dalej.![]()
Świetnewszystkie mi się podobają
uwielbiam dzieciaki![]()
"I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. " The Joker
[QUOTE=koffee;1361574]
I jak w poprzednim wątku proszę o radę co zrobić żeby mi nie wycinało exiffów plissss
Jezeli masz X4 to trzeba dograc service packa2 do niego i nie powinien wycinac exifow, tu masz link gdzie jest o tym napisane : http://coreldraw.com/blogs/gerard/ar...ce-pack-2.aspx
Dzieci w Twoim wykonaniu sa niesamowite, zdjecia super![]()
3 i 4 genialna, super zdjecia
Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...
coz moge powiedziec, po raz kolejny znakomite fotki
Trójka miażdży i wgniata w fotel. Przepiękna!!!
D80, Nikkor 50/1.8, Sigma APO 70-300/4-5.6, Sigma 17-70/2.8-4.5, dużo chęci do nauki, mało czasu
Cudne zdjęcia, mała modelka śliczna... ogrom beztroskiej radości i ciepła bije z tych zdjęć![]()
Pozdrawiam.
Surfingujące buty.
I niech teraz ktoś się odważy powiedzieć, że nie ma ideałówPIĘKNE!!!!! Jak dla mnie - niedościgniony ideał
![]()
Super makowe foty !
Skontaktuj się z nami