Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 46
    Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie

Archi - akurat w drodze na plankę z makami Maja przysypiała i jak ją wyjęłam z samochodu to był ryk. Na szczęście mam świetnych braci do rozweselania (szkoda że nie na co dzień) i jakoś poszło. Nawet ciężko było ją stamtąd potem zabrać

Pięknie dziękuję i cieszę się, że się spodobały zdjęcia zupełnie zapomniałam pokazać Wam jeszcze wianuszka

5.

Domyślnie

Nieee no super, fantastycznie, wszystkie foty.
    Modelka miodzio, wdzięczna, uchwyciłaś ją klasowo,
    w odpowiednich momentach.
    Dla mnie 3 i 4 naj...
    Pzdr, Andrzej

Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .

Domyślnie

Czad! Ale kolory! Hmmm... drugą chcę dziewczynkę Do Szymka jakoś kwiatki nie pasują
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wągrowiec

Lightbulb

Cytat Zamieszczone przez koffee Zobacz posta

I jak w poprzednim wątku proszę o radę co zrobić żeby mi nie wycinało exiffów plissss
    12 komentarzy, a nikt nie odpowiedział na pytanie koffee, czy tu nikt nie czyta?

Domyślnie

Re-we-la-cja!

EDIT:
    Co do EXIFów... Hmm... Z tego, co pamiętam, to zdjęcia obrabiasz w Fotochłopie, tak?
    Ja zapisuję nie przez "Save to web", czy coś takiego, tylko normalnie "Save as". Wybieram format pliku (JPEG), jakość (stopień kompresji) ustawiam zazwyczaj na jakieś 9-10 i nie ma bata, że PS wyciął EXIF...

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto

Domyślnie

dzięki No właściwie to ja wywołuję w PS i drobne poprawki ewentualnie i robię "zapisz jako" tiff. Dalej lecę w corel photo paint. Tam tez zapisuję za pomocą "zapisz jako". Zawsze tak robiłam i miałam exiffy Mi mocno nie zależy ale sporo ludzi pyta ....

Domyślnie

A po co Photopaint? Tak z ciekawości pytam. Jest tam coś, czego Photoshop nie ma?

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto

Domyślnie

a tam uwielbiam robić retusz i zazwyczaj właśnie tam zmniejszam i wyostrzam - nie umiem tak retuszować w PS, nie idzie mi to tak sprawnie. Może kwestia przyzwyczajenia bo od początku robiłam na photopaincie wszystko

Domyślnie

Nie będę oryginalny - piękny zestaw. Nr 3 i nr 4 zapisuję sobie w ulubionych

Domyślnie

Przecudne Aniu!

Pozdrawiam

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów